Κάρολ Μίντλετον: Η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας και διασκεδαστική γιαγιά
© EPA/STR / PHOTOSHOT / POOL
Celebrities

Κάρολ Μίντλετον: Η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας και διασκεδαστική γιαγιά

Η πεθερά του πρίγκιπα Ουίλιαμ υπήρξε αεροσυνοδός της British Airways

Κάρολ Μίντλετον: Ποια είναι και με τι ασχολείται η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον.

Η Κάρολ Μίντλετον, εκτός από μητέρα της μέλλουσας βασίλισσας της Αγγλίας, Κέιτ Μίντλετον, είναι μια δραστήρια γυναίκα. Είναι 67 χρονών, αλλά δείχνει γύρω στα 50. Στα νιάτα της υπήρξε αεροσυνοδός της British Airways. Στα αεροδρόμια γνώρισε και τον σύζυγό της Μάικλ Μίντλετον. Από το 1987 είναι ιδιοκτήτρια μιας μεγάλης επιχείρησης που εμπορεύεται προϊόντα για κάθε είδους πάρτι, από γενεθλίων μέχρι γάμου, και επεκτείνει πλέον τις δραστηριότητές της και στις ΗΠΑ. Όσοι τη συναναστρέφονται φιλούν σταυρό ότι σκίζει όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. 

Μεγάλο τσακάλι. Ξεκίνησε την Party Pieces από το «τραπέζι της κουζίνας της» και διένειμε φυλλάδια για να διαφημιστεί σε τοπικό επίπεδο. Σε δύο χρόνια μεγάλωσαν τόσο οι δουλειές της, ώστε ο σύζυγός της εγκατέλειψε τη δουλειά του στη British Airways για να μπει στην οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα εκτιμάται ότι η εταιρεία αξίζει 40 εκατομμύρια δολάρια, αν και κατά την περίοδο της πανδημίας είχε μεγάλη χασούρα. Ας είναι καλά το ηλεκτρονικό εμπόριο, το οποίο βοήθησε την Party Pieces και την Κάρολ να ορθοποδήσουν. Πλέον τα προϊόντα της πωλούνται και σε 39 καταστήματα της Αμερικής. 

Δυναμική μαμά. Ήταν εκείνη που ανέλαβε το οικονομικό βάρος για τις σπουδές της Κέιτ και της Πίπα στο Marlborough College, ένα κόστος ύψους 40.000 δολαρίων ετησίως. Όταν η Κέιτ και ο Γουίλιαμ άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού, η Κάρολ στάθηκε κέρβερος συνοδεύοντας την κόρη της. Πλέον είναι δίπλα στο ζευγάρι όποτε χρειάζονται τη βοήθειά της.

Τα αγγλικά ταμπλόιντ λένε ότι ωριμάζει όμορφα, σαν το «παλιό κρασί», και φαντάζονται ότι κάπως έτσι θα είναι και η Κέιτ μετά από 25 χρόνια, όταν θα κάθεται, εκτός απροόπτου, στον βρετανικό θρόνο. 

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στον λογαριασμό της επιχείρησής της στο instagram, αποκαλύπτουν την εντυπωσιακή ομοιότητα με την κόρη της. Έχουν τα ίδια μαλλιά και τα ίδια ζυγωματικά. Επίσης χρησιμοποιεί τα άκρως απαραίτητα προϊόντα του μακιγιάζ, κάτι που συμβαίνει και με την Κέιτ. Παρένθεση: Όποτε η πριγκίπισσα της Ουαλίας βάλει κάνα έντονο κραγιόν, γίνεται μεγάλο σούσουρο.

Η νεανική ενέργεια που κατακλύζει την Κάρολ είναι εμφανής και στα ρούχα της. Έχει κάζουαλ στιλ, φοράει τζινάκια, από σχεδιάστριες τιμά συχνά την Αμερικάνα Tory Burch.

Ως γιαγιά θυμίζει τη διαφήμιση γνωστού αναλγητικού. Θέλει, λέει, να μπορεί «να ανεβαίνει λόφους, να σκαρφαλώνει σε δέντρα και να περνά μέσα από το παιδικό τούνελ στην παιδική χαρά». Δηλώνει διασκεδαστική γιαγιά για τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούι. «Μαγειρεύω μαζί τους, τρελαίνομαι να χορεύουμε, κάνουμε μαζί ποδηλατάδες», είπε σε συνέντευξή της. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice