Celebrities που έχουν χρησιμοποιήσει το μετρό
© Instagram George Mazonakis/ Marseaux/ Venetia Kamara
Celebrities

Κάν’ το όπως ο Mαζώ: 6 celebrities που έχουν χρησιμοποιήσει το μετρό

Aπό τη Rihanna και τον Morandi μέχρι τον Μαζωνάκη

Διάσημοι Έλληνες και ξένοι που έχουν χρησιμοποιήσει το μετρό.

«Ο Μαζώ στο μετρό» φώναζε κάθε επιβάτης της μπλε γραμμής που σκουντούσε επιδεικτικά τους διπλανούς τους. O Γιώργος Μαζωνάκης είναι πάντοτε ανατρεπτικός και αυτή τη φορά αποφάσισε «να γυρίσει στα παλιά εδώ και τώρα, να πάει στην παλιά του γειτονιά», παίρνοντας το μετρό προς το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στο εξωτερικό είναι άλλωστε trend, οι celebrities χρησιμοποιούν πιο συχνά τα μέσα μαζικής μεταφοράς και καταγράφουν τις αντιδράσεις του κόσμου που τους αντιλαμβάνεται. Άλλοτε πιο in fashion όπως βλέπουμε και τον Μαζωνάκη εδώ και άλλοτε άβαφοι, πιο απλοί και καθημερινοί συνομιλούν με τους φαν, ποζάρουν και απολαμβάνουν την βόλτα τους. Ξεχάστε τον Jay-Z που χρησιμοποίησε το μετρό μετά τη συναυλία του στο στάδιο 02 του Λονδίνου παρέα με τους Chris Martin και Timbaland, αλλά και την άβαφη Madonna με το κουλ καπέλο της. Παρακάτω σας έχουμε 6 Έλληνες και ξένους διάσημους που μπήκαν στο μετρό και αξίζει να δεις.

Το βίντεο που πόσταρε στα social media του ο Γιώργος Μαζωνάκης τον δείχνει να ξεκινάει την βόλτα του από την κεντρική πλατεία του Συντάγματος. Περνάει τα φανάρια, φοράει την δερμάτινη μαύρη προστατευτική του μάσκα, χτυπάει το εισιτήριό του στα μηχανήματα και κατεβαίνει στις αποβάθρες για να πάρει το μετρό προς το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Επιβιβάστηκε στο μετρό από το Σύνταγμα και στη συνέχεια βγήκε και περπάτησε στην Πλατεία Θεάτρου. Αρκετοί ήταν φυσικά οι φαν που τον πλησιάσαν τόσο μέσα στο μετρό όσο και στον δρόμο και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, να του μιλήσουν ή ακόμη να ζητήσουν και αυτόγραφο. Viral έχει γίνει άλλωστε η φράση της κοπέλας που βρισκόταν έξω από τον σταθμό και κατενθουσιασμένη όταν τον είδε, του έστελνε φιλιά, σήκωσε με το χέρι της την γούνα της και του είπε: «Mόνο για σένα πήρα αυτή τη γούνα! Μόνο για σένα, για να σου μοιάζω». «Η ζωή στο τώρα»… γράφει ο Γιώργος.

Η νεαρή τραγουδίστρια Marseaux που λατρεύει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει διαφορετικά τραγουδιστικά στιλ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το μετρό μαζί με την φίλη της Χριστιάνα και να φωτογραφηθούν. Χαρούμενη με το ολόμαυρο σύνολο της ποζάρει στην κάμερα. Βοο.

Η Βενετία Καμάρα είναι μια από τα πιο διάσημες Ελληνίδες YouTubers με creative περιεχόμενο. Κάθε φωτογραφία που ανεβάζει είναι λες και έχει βγει από ταινία. Στη συγκεκριμένη τη βλέπουμε να ποζάρει με τη μάσκα, το stylish γκρι-τζιν σύνολο της μπροστά από τον συρμό του μετρό. «Wannabe Ninja κάνει διπλό τόλουπ υπό αφήγηση Κωστάλα στο μετρό Ευαγγελισμού μπροστά σε επικριτικές, αλλά κομψές, ηλικιωμένες κυρίες» γράφει στον λογαριασμό της η Veni και τα σχόλια των θαυμαστών αμέτρητα.

Η Λίλα Μπακλέση που μεγάλωσε στην Πάτρα, ζούσε για 4 χρόνια στο Λονδίνο και έκανε εκεί μαθήματα υποκριτικής. Σε μια από τις βόλτες της την φωτογράφισε ο αδερφός της στο μετρό. «Σιτσουέισο: Ετοιμάζομαι για μεγάλη σκανταλιά. Και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μου. Όλα καλά όμως κανένα πρόβλημα, μου αρέσει να πέφτω. Υ.Γ. Ναι, κάνω έρωτα γλυκό στο φούξια. Μη με κρίνετε για να μην κριθείτε» πόσταρε στο λογαριασμό της το 2019.

Ας ρίξουμε μια ματιά και στους χολιγουντιανούς σταρ. O γνωστός τραγουδιστής Gianni Morandi εθεάθη 3 Νοεμβρίου του 2022 στο μετρό του Μιλάνο. Στην φωτογραφία που πόσταρε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο instagram χαμογελάει και φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα του. Μilano, metropolitana λοιπόν!

Ο ηθοποιός Richard Madden από το «Game of Thrones» χρησιμοποιεί φυσικά και εκείνος το μετρό. To Σεπτέμβριο του 2013 τον είχαν πετύχει μάλιστα οι φαν του στο London Underground train να κάθεται «πειράζοντας» την ομπρέλα του. #wayout πόσταρε ο ίδιος ωστόσο και το Δεκέμβριο του 2016 στον σταθμό Holland Park. Φορώντας το μπλε σκουφάκι του και κοιτώντας προς το πάτωμα δίπλα ακριβώς από την κίτρινη γραμμή ο γνωστός ηθοποιός ποζάρει.

Όλοι θυμούνται την Rihanna με συνοδεία να μετακινείται με το μετρό για να φτάσει στο στάδιο 02 του Λονδίνου στο Βόρειο Γκρήνουιτς όπου ήταν προγραμματισμένη συναυλία της. Η αντίδραση των θαυμαστών της μόλις την αναγνωρίσουν είναι απλώς σοκαριστική. Τραβούν φωτογραφίες μαζί της, την αγκαλιάζουν και φωνάζουν πώς θα πάνε στο αποψινό της show. "i'm chilling with Rihanna" της λέει μια κοπέλα και εκείνη απαντά "I'm chilling with you". Mόλις βγαίνει φυσικά από το μετρό οι κάμερες δεν σταματούν να τραβούν όσο εκείνη τους χαιρετάει.

Rihanna Rides Subway to London Show

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice