Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με τη σύζυγό του Σούζαν
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ με τη σύζυγό του Σούζαν © Getty Images/ Emma McIntyre/ WireImage
Celebrities

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αλλιώς - Το νέο look με ξυρισμένο κεφάλι

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών για τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον Iron Man

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ χωρίς μαλλιά - Πώς αντιμετώπισαν οι θαυμαστές τη νέα εμφάνισή του

Η εμφάνιση του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στα ετήσια βραβεία «Governors Awards» στο Λος Άντζελες προκάλεσε την έκπληξη των θαυμαστών του ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο 57χρονος αστέρας εμφανίστηκε με το κεφάλι του ξυρισμένο, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Mirror, ο ηθοποιός ήταν αρκετά κομψός, οποίος επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι.

Αρκετοί χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν το νέο look του ηθοποιού.

«Μόλις είδα έναν πολύ φαλακρό Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και δεν αναρρώνω ποτέ από αυτό», ανέφερε κάποιος.

«Το άνοιγμα αυτής της εφαρμογής και το να βλέπω τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ φαλακρό με έχει συγκλονίσει», γράφει ένας άλλος.

«Ειλικρινά τον κοιτώ και πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι υπέροχο. Ο RDJ θα ήταν ένας ΜΕΓΑΛΟΣ κακός», σημειώνει ένας χρήστης.

Λίγες εβδομάδες πριν ο ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τα παιδιά του φαίνεται να τον ξυρίζουν. Η μεγάλη αυτή αλλαγή έγινε για τις ανάγκες ενός νέου πρότζεκτ, στο οποίο θα συμμετέχει ο ηθοποιός.

«Συγγνώμη που διακόπτω, αλλά χρειάζομαι τη βοήθειά σας», ξεκινά το βίντεο καθώς μπαίνει σε ένα δωμάτιο όπου τα παιδιά του σκαλίζουν κολοκύθες. «Ξέρετε ότι ξεκινάω ένα πρότζεκτ σύντομα;».

«Ναι, το "The Sympathizer;"», απαντά η Αβρί, ενώ ο Έξτον προσθέτει: «Ναι, παίζεις περίπου πέντε ρόλους ή κάτι τέτοιο».

«Σωστά. Τέλος πάντων, δεν θέλω να φοράω φαλακρό σκουφάκι, οπότε θα μου ξυρίσετε το κεφάλι;», ρωτάει τα παιδιά του. «Είναι σωστό αυτό;», συνεχίζει η κόρη του.

Στο τέλος του βίντεο ο ηθοποιός που αγαπήθηκε στον ρόλο του Iron Man, ευχαρίστησε τα παιδιά του, ενώ ρώτησε τι τους οφείλει. Τα δύο παιδιά αποφάσισαν πως πρέπει, ως αντάλλαγμα, να ζωγραφίσουν πάνω του μία κολοκύθα.

«Τα πράγματα που κάνουμε για τη δουλειά μας και για... τα παιδιά μας», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, συμπληρώνοντας και τον τίτλο της νέα σειράς «The Sympathizer».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice