Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Τζίτζι Χαντίντ: Τους «τσάκωσαν» σε μυστικό δείπνο στη Νέα Υόρκη
Η Τζίτζι Χαντίντ © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Νέες φήμες για το ζευγάρι (;) Τζίτζι Χαντίντ - Λεονάρντο ντι Κάπριο

Το μοντέλο φέρεται να κρύφτηκε πίσω από ένα κασκόλ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζίτζι Χαντίντ - Λεονάρντο ντι Κάπριο: Νέα έξοδος στη Νέα Υόρκη

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ φέρονται να έφαγαν μαζί στη Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι εντοπίστηκε να φεύγει από το ίδιο εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Στην παρέα τους βρισκόταν ο Βίβο Νέβο, βασικός μέτοχος της Time Warner, ενώ άντρες της προσωπικής του φρουράς προσπάθησαν να τους βγάλουν βιαστικά από το εστιατόριο.

Η Τζίτζι Χαντίντ μάλιστα προσπάθησε να καλύψει το πρόσωπό της με το μπλε κασκόλ που φορούσε.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου, οπότε οι παπαράτσι είχαν απαθανατίσει το Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Τζίτζι Χαντίντ σε πάρτι της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Όπως αναφέρουν πηγές από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, παραμένοντας όμως μακριά από τις κάμερες και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Λίγες εβδομάδες αργότερα οι δυο τους εθέαθησαν στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας. Άνθρωπος από το περιβάλλον τους αποκάλυψε τότε στο Entertainment Tonight ότι ο 47χρονος Ντι Κάπριο βρισκόταν στην ίδια πόλη με εκείνη ενώ πρόσθεσε «Σίγουρα βλέπονται».

Κομβικό ρόλο στην ιστορία των δύο θα αποτελέσει όπως αναφέρουν τα ταμπλόιντ και η μητέρα της  Χαντίντ, Γιολάντα, η οποία έχει στο ιστορικό της δύο γάμους και δύο διαζύγια, καθώς αυτή θα πρέπει να εντυπωσιάσει ο Ντι Κάπριο αν θέλει η όποια σχέση του με το 27χρονο μοντέλο να εξελιχθεί.

Η Γιόλαντα Χαντίντ, ένα πρώην μοντέλο που της αρέσει να την αποκαλούν «mama bear», εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στις ζωές των παιδιών της, της Ζίζι και της Μπέλα, με πηγές να αναφέρουν ότι αυτή είναι ο «κλειδοκράτορας» σε περίπτωση κατά την οποία το 27χρονο μοντέλο θελήσει να φέρει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο σπίτι.

Στο παρελθόν φήμες ήθελαν, εξάλλου, την Γιολάντα Χαντίντ να ακολουθεί όλους τους συντρόφους των κοριτσιών της στα social media προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις τους.


 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice