Jay Leno: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα στο γκαράζ του
O Τζέι Λένο © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η πρώτη φωτογραφία του Τζέι Λένο μετά το ατύχημα στο γκαράζ του

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καμένου δέρματος και τοποθέτησης μοσχεύματος

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζέι Λένο: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα στο γκαράζ του

Εξιτήριο πήρε ο Αμερικανός παρουσιαστής Τζέι Λένο από το κέντρο εγκαυμάτων στο οποίο νοσηλευόταν μετά το ατύχημα που είχε όταν ξέσπασε φωτιά σε ένα από τα αυτοκίνητα στο οποίο εργαζόταν στο γκαράζ του. Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνονται οι ουλές στο πρόσωπο του παρουσιαστή αλλά και στο αριστερό του χέρι. Σε μια δήλωση, το κέντρο εγκαυμάτων στο οποίο νοσηλευόταν ο Λένο τόνισε ότι ο παρουσιαστής θα λάβει μετέπειτα φροντίδα στα εξωτερικά ιατρεία του, μετά από εγκαύματα σε όλο το άνω μέρος του, συμπεριλαμβανομένου του θώρακά του.

Ο Λένο επρόκειτο να εμφανιστεί στο Forum 2022, ένα οικονομικό συνέδριο που διοργανώνεται από την The Financial Brand, αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης, ανέφερε ένα email προς τους συμμετέχοντες στο συνέδριο. «Η οικογένειά του δεν μπόρεσε να μας δώσει πολλές λεπτομέρειες, αλλά υπήρξε μια πολύ σοβαρή ιατρική έκτακτη ανάγκη που εμποδίζει τον Jay να ταξιδέψει», ανέφερε το email, το οποίο έλαβε το People. «Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι ζωντανός, επομένως οι προσευχές μας απευθύνονται σε αυτόν και την οικογένειά του απόψε».

Συλλέκτης αυτοκινήτων

Η συλλογή του βρίσκεται στο γκαράζ Big Dog στο αεροδρόμιο Burbank, περιλαμβάνει περίπου 150 αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες και κυμαίνεται από καθημερινά οχήματα μέχρι μουσειακά κομμάτια. Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα έχουν αναστηλωθεί από τον ίδιο τον Λένο και μια μικρή ομάδα μηχανικών. Ακόμη πιο εκπληκτικό, κάθε αυτοκίνητο στο γκαράζ έχει άδεια και είναι νόμιμο να οδηγηθεί.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice