Η τραγουδίστρια Lizzo ποζάρει σε πισίνα, γράφοντας στο Instagram: «Sex Symbol»

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το ντοκιμαντέρ της «Love Lizzo»

Newsroom |

Η Lizzo πόζαρε δίπλα σε μια πισίνα γράφοντας στο Instagram της «Sex Symbol», λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Lizzo κάνει τέτοιες αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις για το Instagram της, χωρίς να φοβάται την κριτική για τα παραπανίσια κιλά της. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι σε πρόσφατο video clip της τόσο η ίδια όσο και οι χορεύτριες που επέλεξε ήταν γυμνές. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Lizzo: «Η pop μουσική έχει ρατσιστική προέλευση»

Η Lizzo μίλησε ευθέως για τα φυλετικά στίγματα και τις προκαταλήψεις που, όπως υποστηρίζει, είναι «έμφυτα» στην pop μουσική, εξηγώντας ότι μέσω των προσπαθειών διαχωρισμού, το συγκεκριμένο μουσικό είδος «έχει ρατσιστική προέλευση».

Το θέμα θίχτηκε σε μία νέα συνέντευξη της τραγουδίστριας στο Entertainment Weekly με αφορμή την κυκλοφορία του νέου ντοκιμαντέρ της «Love, Lizzo». Σε μια σκηνή του ντοκιμαντέρ, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο HBO Max την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, η Lizzo αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που δέχτηκε επειδή το στιλ και η μουσική της «δεν είναι αρκετά μαύρα». Στην ερώτηση του Entertainment Weekly αν θεωρεί ότι η ρίζα αυτών των αντιδράσεων είναι «το στίγμα της pop μουσικής, επειδή μπορεί να φαίνεται τόσο λευκή, ώστε αν σημειώσεις εκεί μία επιτυχία, τότε ο κόσμος νομίζει ότι απευθύνεσαι σε μία συγκεκριμένη δημογραφική ομάδα», η Lizzo απάντησε καταφατικά, δηλώνοντας ότι η δική της άποψη είναι ότι η pop «είναι από τη φύση της ρατσιστική».

Η Lizzo είπε ότι στη σημερινή εποχή της mainstream μουσικής, «έχουμε αυτή την καλοκουρδισμένη pop μηχανή», αλλά τόνισε ότι πρέπει να θυμόμαστε ότι έχει ρατσιστική προέλευση. Ωστόσο, κατέθεσε μία θετική άποψη για το θέμα, σημειώνοντας ότι «το πιο ωραίο πράγμα που έχει δει είναι ότι οι καλλιτέχνες της rap και του hip-hop γίνονται pop».