Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ σε τρυφερές στιγμές
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ σε τρυφερές στιγμές © Netflix
Celebrities

Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν - Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ στο Netflix (βίντεο)

Ο γάμος, το ταξίδι στην Αφρική και η τελευταία εμφάνιση πριν το Megxit

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ντοκιμαντέρ για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ – Το πρώτο trailer του «Harry & Meghan» στο Netflix

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ. Η γνωριμία που κατέληξε σε γάμο. Οι δυσκολίες με το βασιλικό πρωτόκολλο και το αναπόφευκτο Megxit. Το ντοκιμαντέρ του Netflix (Harry & Meghan) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ήδη το πρώτο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σε αυτό, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», προβάλλονται φωτογραφίες του ζευγαριού από την κοινή ζωή τους. Ο γάμος, το ταξίδι στην Αφρική και η τελευταία εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια πριν από το Megxit και τη μετακόμιση στις ΗΠΑ.

«Γιατί θέλατε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;» ακούγεται η ερώτηση. Για να έρθει στη συνέχεια η απάντηση του πρίγκιπα Χάρι: «Κανένας δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες». Ο σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ προσθέτει φανερά επηρεασμένος: «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου».

«Όταν το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο, δεν είναι πιο λογικό να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς;» αναρωτιέται η Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ του Netflix (Harry & Meghan) που αναμένεται να προκαλέσει αναστάτωση στο Μπάκιγχαμ.

First glimpse of Meghan and Harry's Netflix documentary

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice