Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Φωτογραφία
Η επίμαχη φωτογραφία από το ντοκιμαντέρ των Μέγκαν - Χάρι © Netflix
Celebrities

Με «fake» φωτογραφία ξεκινάει το ντοκιμαντέρ των Μέγκαν - Χάρι

Το στιγμιόυπο με τους παπαράτσι και ο Χάρι Πότερ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Η Φωτογραφία που καταδιώκονται από παπαράτσι είναι από την πρεμιέρα του Χάρι Πότερ

Η νέα σειρά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix δεν ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, στο teaser του ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan» μια ασπρόμαυρη φωτογραφία δείχνει δεκάδες φωτογράφους με τις κάμερες τους να τραβούν στιγμιότυπα. Τότε ο Χάρι λέει: «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου», υπονοώντας προφανώς ότι τους προστάτευε από τους παπαράτσι και τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Ποτέ όμως δεν βρέθηκαν μαζί όταν τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία.

Σύμφωνα με τη Sun, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στην πραγματικότητα ήταν πλάνο από την πρεμιέρα της ταινίας «Harry Potter and the Deathly Hollows: Part Two» σε εκδήλωση στο Λονδίνο το 2011. Στην οποία δεν γινόταν να βρίσκεται η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2016, δηλαδή πέντε χρόνια αργότερα. 

Εξάλλου, κανένας από τους δύο δεν είχε πάει στη συγκεκριμένη πρεμιέρα, ενώ όπως είπε ο φωτογράφος της Sun, Doug Seeburg, ο οποίος βρίσκεται στην εικόνα, δεν υπήρχαν μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εκδήλωση.

Η φωτογραφία προέρχεται από τον ιστότοπο εικόνων αρχείου Alamy, ανέφερε η Sun.

Harry & Meghan | Official Teaser | Netflix

«Στο τρέιλερ του Netflix υπονοείται ότι οι φωτογράφοι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, προσπαθούσαν να τραβήξουν το βασιλικό ζεύγος - αλλά αυτό είναι ανοησία», δήλωσε ο Seeburg στο βρετανικό πρακτορείο. «Το να εμφανιστεί μια φωτογραφία από εκείνη την πρεμιέρα σε αυτό το τρέιλερ για τον Χάρι και τη Μέγκαν μοιάζει με... δουλειά κάποιου τεμπέλη».

Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας δήλωσε ότι η «ψεύτικη» φωτογραφία αποδυναμώνει αυτό που προσπαθεί να πει ο Χάρι για την προστασία της οικογένειάς του. Είπε ότι το λάθος οφειλόταν σε «απροσεξία» του Netflix και ότι είναι απίθανο να το γνώριζε ο Χάρι.

Σημειώνεται ότι η Sun δήλωσε ότι το Netflix αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι
© Netflix

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice