Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ © EPA/SASCHA STEINBACH
Celebrities

Το «Harry and Meghan» έγινε το πιο δημοφιλές ντοκιμαντέρ στην ιστορία του Netflix

«Δεν με πέταξαν στους λύκους, με τάισαν στους λύκους»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Harry & Meghan: Το ντοκιμαντέρ στο Netflix έγινε το πιο δημοφιλές στην ιστορία της πλατφόρμας - Οι αριθμοί που «έπιασε» - Το τρέιλερ του δεύτερου μέρους

Το Harry & Meghan, η σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix για τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ συγκέντρωσε περισσότερο χρόνο προβολής στην υπηρεσία streaming από οποιοδήποτε άλλο ντοκιμαντέρ κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής του, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη.

Τα τρία πρώτα επεισόδια του Harry & Meghan κατέγραψαν 81,55 εκατ. ώρες προβολής σε όλο τον κόσμο μετά την πρεμιέρα του την περασμένη Πέμπτη, ανέφερε το Netflix, «τις περισσότερες ώρες προβολής οποιουδήποτε τίτλου ντοκιμαντέρ σε μια εβδομάδα πρεμιέρας». Περισσότερα από 28 εκατ. νοικοκυριά παρακολούθησαν τουλάχιστον μέρος της σειράς.

Το Harry & Meghan ήταν η δεύτερη αγγλόφωνη σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο Netflix παγκοσμίως μεταξύ 5 και 11 Δεκεμβρίου, πίσω από το δράμα του Tim Burton, «Addams Family Wednesday».

Το Harry & Meghan ήταν η Νο 1 αγγλόφωνη σειρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στη Βρετανία και Νο 2 στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ. Μπήκε στο τηλεοπτικό top 10 του Netflix σε 85 χώρες.

Στα τρία πρώτα επεισόδια, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έκαναν μια σειρά αποκαλύψεων, με τη Μέγκαν να θυμάται την πρώτη απειλή για τον θάνάτο της και τον Χάρι να μιλάει για το ότι φορούσε μεταμφιέσεις στα ραντεβού τους εν μέσω τεράστιας προσοχής από τα Media.

Το ζευγάρι πληρώθηκε κάπου μεταξύ 100 και 150 εκατομμυρίων δολαρίων από το Netflix για να ετοιμάσει σειρές, ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα για τα επόμενα χρόνια.

Οι ίδιοι αντέδρασαν στις επικρίσεις σχετικά με την κοινή χρήση προσωπικών βίντεο και φωτογραφιών στο ντοκιμαντέρ, με εκπρόσωπο του ζευγαριού να λέει ότι η ιδιωτική ζωή δεν ήταν βασικός λόγος για τον οποίο το ζευγάρι αποσύρθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα και έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα δεν ανέφεραν ποτέ την ιδιωτική ζωή ως λόγο για την αποχώρηση», δήλωσε ο παγκόσμιος εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού. «Αυτή η διαστρεβλωμένη αφήγηση είχε σκοπό να παγιδεύσει το ζευγάρι στη σιωπή ... Επιλέγουν να μοιραστούν την ιστορία τους, με τους δικούς τους όρους, και όμως τα σκανδαλοθηρικά μέσα ενημέρωσης έχουν δημιουργήσει μια εντελώς αναληθή αφήγηση που διαπερνά την κάλυψη του Τύπου και την κοινή γνώμη. Τα γεγονότα βρίσκονται ακριβώς μπροστά τους».

Το δεύτερο από τα τρία επεισόδια του Harry & Meghan θα κυκλοφορήσει στο Netflix την Πέμπτη, εστιάζοντας στην απόφασή τους να απομακρυνθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

«Ήταν πρόθυμοι να πουν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδελφό μου», λέει ο Χάρι στο τρέιλερ, ενώ η Μέγκαν λέει:

«Δεν με πέταξαν στους λύκους, με τάισαν στους λύκους».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice