Harry & Meghan: 6 «αποκαλύψεις» που έγιναν στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Netflix
© Netflix
Celebrities

Harry & Meghan: 6 «αποκαλύψεις» που έγιναν στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Netflix

Δε θα σου αλλάξουν τη ζωή, αλλά κουβέντα να γίνεται…

Harry & Meghan: Ποιες άγνωστες πληροφορίες μοιράστηκαν οι πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ του Netflix με το κοινό.

Αν δεν είσαι Άγγλος, γενικότερα πολίτης της Κοινοπολιτείας ή ο Χρήστος Ζαμπούνης, δεν έχεις κανέναν λόγο να δεις το ντοκιμαντέρ Harry & Meghan. Τα τρία πρώτα επεισόδια που βγήκαν στον αέρα είναι ένα γλυκανάλατο love story χωρίς ίντριγκα αλλά με πολύ «πόζα» και πρόβα, άρα τρεις περίπου χαμένες ώρες από τη ζωή σου. Ωστόσο, όσοι υποκύψαμε στον πειρασμό να δούμε το πόνημα, πήραμε μερικές, ασήμαντες ομολογουμένως, πληροφορίες και μάθαμε άχρηστα ντεσού για τον βίο των δύο πρωταγωνιστών. Τα ακόλουθα.

Μα ποιος είναι ο Haz;
Στη σειρά μιλούν διάφοροι φίλοι του ζεύγους, που τους αναφέρουν με τα ψευδώνυμά τους. Το ίδιο κάνουν και οι περί ου, όταν μιλούν ο ένας για τον άλλον. Ο Χάρι αποκαλείται «H» (έιτς) ή «Haz» ή «πρίγκιπας Haz» και η Μέγκαν «Μ» (εμ) και Meg.

Ο Χάρι και το instagram
Κι όμως, ο Χάρι διαθέτει ιδιωτικό, κλειστό προφίλ μέσω του οποίου την έπεσε στη Μέγκαν κι έτσι γνωρίστηκαν. Σύμφωνα με την εκδοχή του, είδε μια φωτογραφία της στη σελίδα ενός κοινού τους φίλου. Η Μ. είχε κοτσάρει κάτι αυτιά και μια μουσούδα σκύλου από το Snapchat, εικόνα με την οποία ο πρίγκιπας ξεκαρδίστηκε και άρχισε να ρωτάει για εκείνη. Ο κοινός φίλος αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Χάρι στη Μέγκαν και κάπως έτσι ξεκίνησε το προξενιό. Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται αναρτήσεις του Χάρι, αλλά το όνομα του προφίλ δεν είναι εμφανές. 

Harry & Meghan: 6 «αποκαλύψεις» που έγιναν στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Netflix
© Netflix

Survivor
Τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, το 2016, και συγκεκριμένα στο τρίτο ραντεβού τους, Χάρι και Μέγκαν ταξίδεψαν στην Μποτσουάνα, ώστε να είναι σίγουροι πως δεν θα τους τσακώσουν οι παπαράτσι. Οι συνθήκες διαβίωσής τους περιγράφονται λίγο καλύτερες από εκείνες του Survivor. Έμειναν μια βδομάδα σε μια σκηνή μέσα στο πουθενά και δεν είχαν καν τουαλέτα. Ας ελπίσουμε ότι ο Χάρι δεν κατουρούσε σαν τον Σπαλιάρα δίπλα στη σκηνή.

Οι παπαράτσι κι εγώ
Τον πρώτο καιρό η Μέγκαν δεν είχε καταλάβει τι σημαίνει να τα έχεις με ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Οπότε την πρώτη φορά που ήρθε αντιμέτωπη με τους παπαράτσι στο Τορόντο, έπιασε μαζί τους κουβεντούλα. Εντάξει, δεν είπαν και πολλά. Εκείνοι την ρώτησαν «τι κάνεις», εκείνη απάντησε «Ευχαριστώ, μείνετε ζεστοί, παιδιά» (άκου τι τους είπε!). Την επόμενη μέρα, ο σοφός αγαπημένος της τη συμβούλεψε να μην ασχολείται μαζί τους. «Τα βρετανικά ΜΜΕ θα πουν ότι το λατρεύεις όλο αυτό» της επισήμανε. Γιατί, δεν το λατρεύει;

Harry & Meghan: 6 «αποκαλύψεις» που έγιναν στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Netflix
© Netflix

Πρόταση γάμου απόψε δε σου κάνω
Ο Χαζ ομολόγησε ότι ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στη Μέγκαν Μαρκλ πολύ νωρίς, αλλά υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα. Έπρεπε να πάρει την άδεια της γιαγιάς του, της συγχωρεμένης της Ελισάβετ. Οι πρώτοι έξι διάδοχοι του θρόνου στη Βρετανία έχουν την υποχρέωση να ζητήσουν την ευλογία του μονάρχη προκειμένου να παντρευτούν. Επίσης, δεν είχε δικαίωμα να ζητήσει το χέρι της Μ εκτός έδρας, δηλαδή όχι σε βρετανικό έδαφος. Τελικά, επέλεξε να γονατίσει στους κήπους του παλατιού του Κένσινγκτον στολίζοντας τον χώρο με 15 ηλεκτρικά κεράκια (ηλεκτρικά;;;). 

Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι
Ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στις 27 Νοεμβρίου του 2017. Όμως στην πραγματικότητα είχαν αρραβωνιαστεί νωρίτερα κατά τη διάρκεια ενός μασκέ πάρτι με φίλους. Όλοι στο πάρτι είχαν την αμφίεση κάποιου ζώου. Τα δύο πιτσουνάκια ήταν ντυμένοι πιγκουίνοι, «γιατί οι πιγκουίνοι ζευγαρώνουν για μια ζωή». Μαλακία. Σύμφωνα με τον Γιώργο Λάνθιμο, αστακοί έπρεπε να ντυθούν. 

Harry & Meghan: 6 «αποκαλύψεις» που έγιναν στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Netflix
© Netflix

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice