Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ολίβια Γουάιλντ στα «People's Choice Awards 2022»
H Oλίβια Γουάιλντ © Rich Polk/E! Entertainment/NBC via Getty Images
Celebrities

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ολίβια Γουάιλντ στα «People's Choice Awards 2022»

Η σκηνοθέτης - ηθοποιός απέσπασε βραβείο για το «Don't Worry Darling»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ολίβια Γουάιλντ μετά τον χωρισμό της με τον Χάρι Στάιλς

Η Ολίβια Γουάιλντ έδωσε το παρών στα βραβεία «People's Choice Awards 2022» το βράδυ της Τρίτης και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέμματα με το σύνολο που επέλεξε.

Ειδικότερα, διάλεξε ένα διάφανο, δαντελένιο φόρεμα του οίκου Dior, το οποίο άφηνε γυμνό το στήθος της. Ωστόσο, η ίδια φαινόταν εξαιρετικά άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, καθώς χαμογελούσε στα φλας των παπαράτσι.

Η Γουάιλντ έλαβε το βραβείο Καλύτερης Δραματικής Ταινίας για το «Don't Worry Darling», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην της, Χάρι Στάιλς, με τη Φλόρενς Που.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει «ένα διάλειμμα» στη σχέση του μετά από δύο χρόνια, καθώς, όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους τον προηγούμενο μήνα, κανείς δεν τρέφει άσχημα συναισθήματα για τον άλλο, ενώ η απόφαση αυτή πάρθηκε από κοινού. Σύμφωνα με πηγές του «People», το ζευγάρι χώρισε, καθώς οι δυο τους βρίσκονται σε δύο διαφορετικά σημεία της ζωής τους. Ο Χάρι Στάιλς συνεχίζει να περιοδεύει με προγραμματισμένες συναυλίες και στο εξωτερικό, ενώ εκείνη επικεντρώνεται στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ίδιους, ο χωρισμός τους ήταν φιλικός. «Αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν μακριά», δήλωσαν άνθρωποι από το περιβάλλον τους. 

Η Ολίβια Γουάιλντ έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην ιατρική-δραματική τηλεοπτική σειρά House (2007-2012) και για τους ρόλους της στις ταινίες «Conversations with Other Women» (2005), «Alpha Dog» (2007), «Tron: Legacy» (2010), «Cowboys & Aliens» (2011), «Butter» (2011), «Drinking Buddies» (2013), «The Incredible Burt Wonderstone» (2013), «Rush» (2013), «The Lazarus Effect» (2015), «Love the Coopers» (2015), «Meadowland» (2015). Το 2017 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Μπρόντγουεϊ, στον ομώνυμο ρόλο της Τζούλια στο έργο 1984. Το 2019, σκηνοθέτησε την πρώτη της ταινία, την εφηβική κωμωδία «Booksmart», που έλαβε τα θετικά σχόλια των κριτικών.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice