Ράιν Ρέινολτς και Μπλέικ Λάιβλι
© EPA / PAUL BUCK
Celebrities

Ο Ράιαν Ρέινολτς «στάζει μέλι» για την Μπλέικ Λάιβλι: «Μου δίνεις περισσότερη δύναμη από ό,τι ένας άντρας αξίζει»

Τα τρυφερά λόγια λίγο πριν γεννηθεί το 4ο παιδί τους

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ράιαν Ρέινολτς - Μπλέικ Λάιβλι: Η βράβευση του ηθοποιού και το δημόσιο ευχαριστώ στην οικογένειά του

Ο Ράιαν Ρέινολτς και η Μπλέικ Λάιβλι σε λίγο καιρό θα υποδεχθούν το τέταρτο παιδί τους. Σε πρόσφατη βράβευσή του ο ηθοποιός μίλησε με τρυφερά λόγια για την –επίσης ηθοποιό– σύζυγό του, ενώ αναφέρθηκε και στις τρεις κόρες που έχουν αποκτήσει. 

Ο Ράιαν Ρέινολτς βραβεύτηκε στα People's Choice Awards και όταν παρέλαβε το βραβείο στην κατηγορία Icon αναφέρθηκε στην οικογένειά του: τον πατέρα του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, τη μητέρα του, τις κόρες και τη σύζυγό του. «Νιώθω ότι είμαι στην κηδεία μου με τη διαφορά ότι μπορώ να φύγω μετά», είπε σε κάποιο σημείο, κάνοντας το κοινό να γελάσει.

«Εάν μπορούσε να δει όλα όσα συμβαίνουν, δεν θα εντυπωσιαζόταν. Αλλά θα τον είχαν συνεπάρει οι τρεις μικρές εγγονές του» είπε ο Ράιαν Ρέινολτς για την 8χρονη Τζέιμς, την 6χρονη Ινέζ και την 3χρονη Μπέτι, αναφερόμενος στον πατέρα του που πέθανε το 2015. Στη συνέχεια, μιλώντας για τη σύζυγό του, Μπλέικ Λάιβλι, και τις κόρες του είπε: «Θα έρθει σύντομα και το τέταρτο παιδί. Εάν συμβεί σήμερα, ενώ βρίσκομαι εδώ, θα ψάχνω για ένα καναπέ να κοιμηθώ. Αλλά, Μπλέικ και κορίτσια, είστε κυριολεκτικά η καρδιά μου, η ελπίδα μου, η ευτυχία μου. Κάνω πλάκα ότι η οικογένειά μου με εξαντλεί, αλλά μου δίνετε περισσότερη δύναμη από ό,τι αξίζει ένας άντρας».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice