Η παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς «Emily In Paris» και οι λαμπερές εμφανίσεις

Très chic η Lily Collins με cut-out Saint Laurent φόρεμα

Emily In Paris: Παγκόσμια πρεμιέρα στο Παρίσι για την τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix 

Λάμψη, εντυπωσιακά φορέματα και ευδιάθετοι καλεσμένοι με σύγχρονες πινελιές στα outfit τους: η παγκόσμια πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Emily in Paris» τα είχε όλα. Το Netflix διοργάνωσε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς στο Θέατρο των Ηλυσίων Πεδίων, φέρνοντας αέρα Χόλυγουντ στη γαλλική πρωτεύουσα. Από τη λαμπερή πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο δημιουργός της σειράς Darren Star και οι ηθοποιοί Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park και Camille Razat. Οι ηθοποιοί της σειράς φωτογραφήθηκαν μπροστά από ένα σκηνικό που παραπέμπει στο γαλλικό εστιατόριο του Gabriel στην σειρά, με το κοινό να τους αποθεώνει.

Το cast της σειράς «Emily in Paris». © Netflix

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Lily Collins περπάτησε στο κόκκινο χαλί επιλέγοντας ένα κόντρα look στην ηρωίδα που υποδύεται: απέφυγε τα έντονα χρώματα, τα βολάν και τους μεγάλους φιόγκους και φόρεσε ένα ντραπέ φόρεμα με κοψίματα από τη F/W 22 συλλογή του Saint Laurent στην διακριτική απόχρωση του μπεζ.

Η Lily Collins. © Netflix
Η Lily Collins. © Netflix
H Lily Collins με τον σύζυγό της, Charlie McDowell. © Netflix

Η ηθοποιός Philippine Leroy Beaulieu, που υποδύεται την Sylvie στην σειρά, έκανε μια statement εμφάνιση με μαύρο strapless φόρεμα και animal print μπότες.

Η Philippine Leroy Beaulieu. © Netflix
Η καλύτερή φίλη της Lily Collins στην οθόνη και τη ζωή, Ashley Park, εμφανίστηκε με ένα αστραφτερό χρυσό φόρεμα από τον οίκο Valentino.

Η Camille Razat επέλεξε μία δημιουργία από τον οίκο Valentino και ένα δραματικό hair & makeup λουκ, αποδεικνύοντας το φινετσάτο γούστο των γαλλίδων. 

Η Camille Razat. © Netflix
Η Kate Walsh με χολλυγουντιανό αέρα και αναφορές στη γαλλική μόδα, επέλεξε ένα maxi φόρεμα Stephane Rolland.

Από το κόκκινο χαλί δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι άντρες της σειράς, που με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις έκλεψαν την παράσταση. 

O Lucas Bravo. © Netflix
O William Abadie. © Netflix
O Lucien Laviscount. © Netflix