Η Jane Fonda κρατά το χρυσό αγαλματάκι των Όσκαρς
Jane Fonda © EPA / HFPA / HANDOUT
Celebrities

Τζέιν Φόντα: Ο καρκίνος μου είναι σε ύφεση, είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων

Η ηθοποιός κλείνει τα 85 σε λίγες μέρες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζέιν Φόντα: Σε ύφεση ο καρκίνος της 

«Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου ότι ο καρκίνος μου είναι σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία», ανακοίνωσε μέσα από το blog της η Τζέιν Φόντα το οποίο είχε τίτλο: «Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που είχα ποτέ».

Η βραβευμένη με Όσκαρ αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο ότι έπασχε από λέμφωμα non-Hodgkin και υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία για έξι μήνες. «Πρόκειται για έναν πολύ καλά θεραπεύσιμο καρκίνο. Το 80% των ανθρώπων επιβιώνει, οπότε αισθάνομαι πολύ τυχερή», διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της.

Η Φόντα, η οποία γίνεται 85 ετών την επόμενη εβδομάδα, μοιράστηκε ότι οι τέσσερις πρώτες χημειοθεραπείες ήταν «μάλλον εύκολες», αλλά ότι η τελευταία συνεδρία ήταν ιδιαίτερα «σκληρή» για το σώμα της, γεγονός που της είχε περιορίσει τις κινήσεις της. «Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή», έγραψε. «Ευχαριστώ όλους εσάς που προσευχηθήκατε και στείλατε καλές σκέψεις για μένα. Είμαι σίγουρη ότι αυτό έπαιξε ρόλο στα καλά νέα».

Η σταρ του «Grace And Frankie» είχε δηλώσει «ρεαλίστρια» για το μέλλον της και τον χρόνο που της απομένει. «Όταν φτάνεις στην ηλικία μου, καλύτερα να έχεις επίγνωση του χρόνου που είναι πίσω σου σε αντίθεση με τον χρόνο που είναι μπροστά σου. Αυτό είναι απλά ρεαλιστικό».

Στη σειρά, η Φόντα και η Λίλι Τόμλιν υποδύονται δύο φίλες, οι οποίες γνωρίστηκαν όταν οι σύζυγοί τους ανακάλυψαν τη έχουν σχέση μεταξύ τους και μαζί εξερευνούν τη διαδικασία της γήρανσης. «Το γεγονός ότι είσαι ζωντανός και σχετικά υγιής σε μια μεγαλύτερη ηλικία, εννοώ είμαι σχεδόν 85» είπε η Φόντα και πρόσθεσε «είμαι ζωντανή και εργάζομαι, ποιος ενδιαφέρεται αν δεν έχω τις παλιές αρθρώσεις μου. Και δεν μπορώ να κάνω σκι, ποδήλατο ή να τρέξω πια; Ξέρετε μπορεί κάποιος να είναι πραγματικά γέρος στα 60 και μπορεί να είναι και πολύ νέος στα 85».


Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice