Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει με see through για το εξώφυλλο περιοδικού
Μόνικα Μπελούτσι στο Φεστιβάλ Βενετίας © EPA/ETTORE FERRARI
Celebrities

Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει με see through για το εξώφυλλο περιοδικού

Ήταν επίσης κεντρικό πρόσωπο της έκθεσης φωτογραφίας του Τζιαν Πάολο Μπαρμπιέρι

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μόνικα Μπελούτσι: Ποζάρει με see through για περιοδικό 

Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει στον φακό του φωτογράφου Ζεμπ Ντέμεν για το εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού «Μadame» του τεύχος Ιανουαρίου, φορώντας μια see through μπλούζα του οίκου Μaison Valentino. 

 

Tην ίδια ώρα όμως η Μπελούτσι έχει και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην έκθεση φωτογραφίας του φωτογράφου Τζιαν Πάολο Μπαρμπιέρι που μόλις εγκαινιάστηκε στην γκαλερί 29 Arts in Progress. Η διάσημη Ιταλίδα πρωταγωνιστεί, επίσης, σε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του 84χρονου φωτογράφου με τίτλο «The Man and The Beauty», το οποίο περιλαμβάνει μερικά από τα υπόλοιπα εμβληματικά σούπερ μόντελ όπως την Έβα Χερτζίκοβα.

Tα έργα που παρουσιάζονται, ένας συνδυασμός από αθέατα πορτρέτα και φωτογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι, περιλαμβάνουν επίσης αδημοσίευτα πλάνα του 1997, όπως αυτό της Χερτζίκοβα να τρώει μακαρόνια και να χορεύει στα πλακόστρωτα δρομάκια της Ρώμης. Παράλληλα με τη συνεργασία του με μερικά από τα πιο εμβληματικά supermodels του κόσμου, ο Μπαρμπιέρι έχει δημιουργήσει επίσης φωτογραφίες για μερικές από τις πιο διάσημες διαφημιστικές καμπάνιες για ιταλικές και διεθνείς μάρκες μόδας όπως Versace, Ferrè, Vivienne Westwood, Dolce & Gabbana, Valentino και Armani.


 
 
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice