OJ Simpson a 'completely free man'; parole ends in Nevada
O Ο .Τζει Σίμπσον © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Ο Ο. Τζέι Σίμπσον επιμένει: Δεν είναι κόρη μου η Κλόε Καρντάσιαν

Mια φήμη που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο.Τζέι Σίμπσον: Αρνείται ότι είναι πατέρας της Κλόε Καρντάσιαν 

Ο διάσημος πρώην αθλητής του NFL και γνωστός από την πολύκροτη δίκη για την δολοφονία της συντρόφου και φίλου της, Ο.Τζέι Σίμπσον αρνήθηκε για άλλη μια φορά ότι είναι ο πατέρας της Κλόε Καρντάσιαν.

Ο Σίμπσον εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του «Full Send Podcast» όπου απέρριψε τις φήμες για ρομαντική σχέση με τη μητέρα της Κρις Τζένερ. «Οι άνθρωποι έχουν τους τύπους τους, σωστά; Πάντα πίστευα ότι η Κρις ήταν ένα χαριτωμένο κορίτσι. Ήταν πολύ καλή, αλλά εγώ... έβγαινα με σούπερ μόντελ», είπε γελώντας. «Αλλά η φήμη δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι ούτε καν κοντά στην αλήθεια», πρόσθεσε ο Σίμπσον.

Στο παρελθόν όμως ο Σίμπσον φέρεται να είχε υπερηφανευτεί για την ερωτική συνεύρεση με την Τζένερ στον πρώην μάνατζέρ του, αποκαλύπτοντάς του «πικάντικες» λεπτομέρειες. Ο μάνατζερ είχε μάλιστα μοιραστεί λεπτομέρεις μέσω του ντοκιμαντέρ «Who killer Nicole?». 

Ο Νόρμαν Πάρντο, μάνατζερ του Σίμπσον από το 1999 έως το 2012, σύμφωνα με τη «New York Post», ισχυρίστηκε ότι ο Σίμπσον τού είπε πως χαλάρωνε στο τζακούζι μαζί με την τότε σύζυγό του Νικόλ Μπράουν και την καλύτερη φίλη της Κρις Τζένερ, η οποία συνοδευόταν από τον πρώτο σύζυγό της Ρόμπερτ Καρντάσιαν, πατέρα της Κιμ, της Κλόε, της Κόρτνεϊ και του Ρομπ Καρντάσιαν. Κάποια στιγμή ο Ρόμπερτ και η Νικόλ πήγαν για ύπνο, αφήνοντας τον Σίμπσον και την Κρις μόνους.

«Ο Ο Τζέι είπε ότι σηκώθηκε όρθιος, κατέβασε το σορτς του, και θα σας το πω ακριβώς όπως το είπε: “Τα μάτια της πετάχτηκαν έξω και πήδ@ξα αυτή τη σκύλα μέχρι που την έσπασα”» περιέγραψε ο Νόρμαν Πάρντο, προσθέτοντας ότι ο πρώην αθλητής ισχυρίστηκε πως «έπρεπε να την πάνε στο νοσοκομείο στις δυο ή τρεις τα ξημερώματα».

Μάλιστα, η Κρις -που αργότερα απέκτησε την Κένταλ και την Κάιλι Τζένερ με τον δεύτερο σύζυγό της Μπρους (μετέπειτα Κέιτλιν) Τζένερ- φέρεται ότι μπήκε κρυφά στην κρεβατοκάμαρα του Σίμπσον ζητώντας να την πάει στο νοσοκομείο. «Οχι, να το κάνει ο Ρομπ» της απάντησε εκείνος. Η Κρις Τζένερ, παρόλο που έχει παραδεχτεί δημόσια ότι απάτησε τον Ρομπ Καρντάσιαν με παίκτη του αμερικανικού φούτμπολ, έχει υποστηρίξει ότι ο εραστής της δεν ήταν ο Σίμπσον.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice