H βραβευμένη ηθοποιός Gillian Anderson © EPA / VICKIE FLORES
H βραβευμένη ηθοποιός Gillian Anderson © EPA / VICKIE FLORES
Celebrities

Η Τζίλιαν Άντερσον στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της με έμπνευση από το «Sex Education»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζίλιαν Άντερσον: Το «εναλλακτικό» χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Η Τζίλιαν Άντερσον ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο αντί για τις κλασικές κόκκινες και χρυσές μπάλες έχει στα κλαδιά του ξύλινα ομοιώματα του ανδρικού μορίου, κάτι που ταιριάζει άψογα στον ρόλο της sex therapist στη σειρά του Netflix «Sex Education».

Τον περασμένο Μάρτιο η Τζίλιαν Άντερσον υπέγραψε συμφωνία «πρώτης προβολής» με το Netflix, μέσω της εταιρείας παραγωγής της Fiddlehead Productions. Η συμφωνία αφορά την παραγωγή τηλεοπτικού προϊόντος και έχει διετή διάρκεια.

Η ηθοποιός είχε μία γόνιμη συνεργασία τα τελευταία χρόνια με την πλατφόρμα τηλεοπτικού περιεχομένου, κερδίζοντας βραβεία Emmy, SAG, Critics Choice και Χρυσή Σφαίρα για τη συμμετοχή της στη σειρά «The Crown», στον ρόλο της Μάργκαρετ Θάτσερ. Επιπλέον, πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή κωμική σειρά της πλατφόρμας, «Sex Education», ως η σεξοθεραπεύτρια Dr Jean Milburn.

«Το Netflix ήταν ένα εμπνευσμένο και υποστηρικτικό σπίτι για μεγάλο και της πρόσφατης ενασχόλησής μου με την υποκριτική, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ μαζί τους για τα επόμενα τηλεοπτικά μου βήματα», είπε η Άντερσον. «Έχουμε ένα κοινό πάθος για προοδευτικές, συναρπαστικές και ελκυστικές ιστορίες και είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη συνεργασία μας» πρόσθεσε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice