Kylie Jenner, Lionel Messi, Ariana Grande
© Instagram Kylie Jenner/ Lionel Messi/ Ariana Grande
Celebrities

Ποιοι ήταν οι 10 λογαριασμοί με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram το 2022;

Kylie Jenner, Selena Gomez, Kim Kardashian και Cristiano Ronaldo μεταξύ άλλων

Instagram 2022: Oι 10 λογαριασμοί με τους περισσότερους ακόλουθους 

Glamorous φωτογραφίες, viral trends, funny βίντεο, στιγμές επιτυχίας από την καθημερινή τους ζωή πόσταραν οι influencers, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, ποδοσφαιριστές στα social media και το 2022 και τα likes και οι ακόλουθοι τους πολλαπλασιάζονταν συνεχώς. Από τα πιο hot celebrities accounts στο Instagram που κερδίζουν καθημερινά νέους followers σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία και την καταμέτρηση που έγινε στις 31 Δεκεμβρίου είναι μεταξύ άλλων ο Lionel Μessi που λίγο πριν τελειώσει το έτος σήκωσε στον ουρανό το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Kim Kardashian που χώρισε με τον Pete Davidson αλλά και η Selena Gomez που παραδέχτηκε ότι ο έρωτας της ζωής της δεν ήταν ο Justin Bieber.

Aν και εσύ περιμένεις καταβάθος να δεις στο top 10 την Jennifer Lopez λυπάμαι αλλά βρίσκεται στην 16η θέση με 230 εκ. ακολούθους, η Zendaya στην 23η με 163 εκ. ακολούθους και στην 48η θέση η Gigi Hadid με 76,5 εκ. ακολούθους. Δείτε παρακάτω τη λίστα με τους 10 λογαριασμούς που έχουν τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram για το 2022. 

10. Khloé Kardashian - 286 εκ. ακολούθους

Η Khloe Kardashian που φόρεσε μια see through δημιουργία της Celia Kritharioti στο πάρτι γενεθλίων της Beyoncé που είχε θέμα Disco, το Νοέμβριο του 2022... ναι έκλεισε το 2022 της με 286 εκ. ακολούθους στο Instagram. Σήμερα η Κλόε, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών έχει 287,298,575 εκατομμύρια followers ενώ ακολουθεί μόλις 104 χρήστες. Ρίχνοντας μια ματιά στο account της θα δεις ότι ανεβάζει συνήθως post από family moments με τις αδερφές Kardashian, τα παιδιά της αλλά και τις sexy και chic εμφανίσεις της. Φυσικά συνεχίζει να δείχνει την ζωή της στο Αμερικάνικο reality «The Kardashians» και να είναι μοντέλο. Να έχουμε στα υπόψη ότι εκτόπισε τον Justin Bieber που πέρυσι βρισκόταν στην συγκεκριμένη θέση κάνοντας την ανατροπή. 

9. Beyoncé -288εκ. ακολούθους

Toν Ιούλιο του 2022 κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Renaissance» που έσπασε τα ρεκόρ και κέρδισε πανηγυρικά την πρώτη θέση με 273 πόντους καθώς βρέθηκε να είναι πρώτο σε 11 διαφορετικές Top λίστες για τα 50 καλύτερα άλμπουμ του 2022 του albumoftheyear.org. Το θέμα είναι όμως ότι η Beyonce είναι υποψήφια στα Grammy 2023 μεταξύ άλλων για το «Άλμπουμ της χρονιάς». Την αγαπημένη τραγουδίστρια το 2022 την ακολούθησαν 288 χρήστες ενώ σήμερα οι followers της είναι 289,384,359 εκατομμύρια. Εκείνη φυσικά δεν ακολουθεί κανέναν και το account της είναι γεμάτο από glam στιγμές της, εξώφυλλα, sponsored posts και στιγμιότυπα από τραγούδια της.

8. Kim Kardashian - 338 εκ. ακολούθους

H διάσημη επιχειρηματίας και influencer Κιμ Καρντάσιαν τη χρονιά που μας πέρασε απασχόλησε τον τύπο με τον χωρισμό της με τον Pete Davidson- και οι δύο κατατάχθηκαν στην πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα στη λίστα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google το 2022-, αλλά και για τις συνεχείς διαμάχες με τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε για το θέμα της συνεπιμέλειας. Η Kιμ που μας έχει συνηθίσει σε post που γίνονται πάντα talk of the… world μετράει 338 εκ. followers ενώ σήμερα ακολουθεί μόνο 211 χρήστες. Τελευταία δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της αλλά και τις λαμπερές της εμφανίσεις όπου σταθει και όπου βρεθεί. Η αλήθεια είναι ότι την περίμενα πιο ψηλά.

7. Ariana Grande -347 εκ. ακολούθους

Η Αριάνα ως άλλος Άγιος Βασίλης, χάρισε χαμόγελα σε παιδιά, τα οποία βρίσκονταν σε νοσοκομεία παίδων του Μάντσεστερ, αφήνοντάς τους δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να κλείσει το 2022 της ...φιλανθρωπικά. H γνωστή τραγουδίστρια που συνεχίζει να τροφοδοτεί το κοινό της με selfie φωτογραφίες, στιγμιότυπα από fave things, music video promos, συναυλίες της αλλά και posts από το νέο της hairlook είχε το 2022 347 εκ. followers. To προφίλ της στο Instagram ξεχωρίζει κυρίως για τον vintage χαρακτήρα των φωτογραφιών της, επιλέγει ασπρόμαυρα φίλτρα και κυρίως post με polaroid εικόνες. Το κοινό της την ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια και είναι επίσημα μια από τις πιο famous τραγουδίστριες της γενιάς της.

6. Dwayne Johnson - 356 εκ. ακολούθους

Πέρυσι είχε 284 εκ. followers και βρισκόταν στην ίδια θέση, για το 2022 ο Dwayne Johnson αύξησε τους ακολούθους του σε 356 εκατομμύρια. Στις περισσότερες αναρτήσεις του ο ηθοποιός διαφημίζει κάποιο προϊόν, γυμνάζεται και δείχνει το «Rock» κορμί του ή δημοσιεύει βίντεο με στιγμές από τη ζωή του. 

5. Selena Gomez - 367 εκ. ακολούθους

Η Selena Gomez που πρόσφατα παραδέχτηκε ότι ο έρωτας της ζωής της δεν ήταν ο Justin Bieber παρέμεινε και εκείνη σταθερή στην θέση της σε σχέση με την περσινή λίστα έχοντας όμως 367 εκ. followers. Δίνει συμβουλές ομορφιάς μέσα από tutorials, μιλάει ανοιχτά για την ψυχική υγεία, ποστάρει αγαπημένες στιγμές με τους διάσημους και μη φίλους της και διαφημίζει ακόμη μερικά από τα πιο μεγάλα brand. Δικαιωματικά λοιπόν ανήκει στα πιο hot accounts του instagram.

4. Kylie Jenner - 377 εκ. ακολούθους

Kylie Jenner
© Instagram Kylie Jenner

Ανεβάζει καθημερινά αμέτρητα post από την ζωή και την καθημερινότητα της, τα ιδιαίτερα εκκεντρικά και ταυτόχρονα glam looks της που δεν περνούν απαρατήρητα, την σειρά καλλυντικών της, τις διακοπές σε μαγευτικά τοπία που κάνει...συνεχώς και κάποιες στιγμές ακόμη και από οικογενειακές στιγμές. Τα ποστ της χρυσοπληρώνονται ακόμη, οι sexy πόζες της παίρνουν το ένα like μετά το άλλο και εκείνη έφτασε το 2022 να έχει επίσημα 377 εκ. ακολούθους ενώ η ίδια ακολουθεί μόνο 91 άτομα. Παραμένει σταθερή στη λίστα σε σχέση με την περσινή και κρατά την θέση της δικαιωματικά.

3. Lionel Messi - 413 εκ. ακολούθους

Στις 18 Δεκεμβρίου του 2022, έπειτα από αναμονή 36 ετών η Αργεντινή με τον Messi κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο νικώντας την Γαλλία. Εντός γηπέδων ο Lionel Messi έχει δώσει αξέχαστες «μάχες» με τον Cristiano Ronaldo και άλλους μεγάλους αντιπάλους, ωστόσο στο Instagram ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι αυτός που τον ξεπερνά σε likes και followers. Ο Messi μετρούσε για το 2022, 413 εκ. ακολούθους ενώ σήμερα έχει 414 εκ. followers, πoστάρει κυρίως στιγμές από την ποδοσφαιρική καθημερινότητά του, εικόνες μαζί με την σύζυγο του Antonella και τα παιδιά του αλλά και κάποιες χορηγούμενες δημοσιεύσεις σε συνεργασία με μεγάλα brand.

2. Cristiano Ronaldo - 527 εκ. ακολούθους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο πριν κλείσει η χρονιά έδωσε τα χέρια με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για διετές συμβόλαιο που θεωρήθηκε επίσημα η μεταγραφή της χρονιάς. Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται λίγο πριν την κορυφή μετρώντας 527 εκατ. πιστούς fans, σήμερα ωστόσο μετράει 528 εκ. followers και ακολουθεί 526 μόνο χρήστες. Μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του, τις ποδοσφαιρικές του αναμνήσεις, στιγμιότυπα με την οικογένεια του και ταυτόχρονα, διαφημίζει προϊόντα, έχοντας συμβόλαια με μερικές από τις πιο famous εταιρίες στον κόσμο. Όλοι θα θυμόμαστε την εμβληματική φωτογραφία που τράβηξε η Άνι Λίμποβιτς για λογαριασμό της Louis Vuitton όπου βλέπουμε τους δύο σταρ Ρονάλντο και Μέσι να παίζουν σκεπτόμενοι σκάκι  πάνω από ένα τραπεζάκι που έγινε τρελό viral.

1. Instagram -586 εκ. ακολούθους

Αnd the oscar goes to Instagram για ακόμη μια χρονιά. Το 2022 είχε 586 εκ. ακολούθους ενώ το ίδιο ακολουθεί 128 χρήστες μεταξύ άλλων την Lily Collins, την πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, το NBA και την Formula1. Αστεία βίντεο με ζώα, παράξενα αντικείμενα, inspo τοπία, foodlovers, διάσημοι και μη πρωταγωνιστούν στα post του και κερδίζουν αμέτρητα likes. Ποιος να κλέψει την δόξα του; Είναι σίγουρα ο λογαριασμός χωρίς ανταγωνιστή!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice