Emily Ratajkowski
© Getty Images/ AΠΕ-ΜΠΕ
Celebrities

9 iconic looks της Emily Ratajkowski που ξεχώρισαν το 2022

Glamorous αποκαλυπτικά φορέματα, τολμηρά bustier και μαγιό με print που έγιναν viral

Emily Ratajkowski: 9 look του διάσημου μοντέλου που ξεχώρισαν το 2022

Η Emily Ratajkowski είναι γνωστή για τα trendsetting skills της. Την χρονιά που μας πέρασε είδαμε την Αμερικανίδα ηθοποιό-μοντέλο και συγγραφέα του βιβλίου «My Body» να φορά όχι μόνο τα αγαπημένα της total black σύνολα αλλά να πειραματίζεται και με casual street outfits, oversized παλτό ή πανωφόρια με zebra prints που έγιναν τάσεις, glamorous αποκαλυπτικά φορέματα, τολμηρά bustier, δερμάτινες μπότες knee-high και μαγιό με print που έγιναν viral στα social media -και όχι μόνο-. H 31χρονη podcaster του «High Low» with EmRata, που σχολιάζετε πάντα για κάθε εμφάνιση της, το 2022 επέλεξε στο σύνολο look που συνδυάζουν την θηλυκότητα με το απαραίτητο sexyness. Παρακάτω σου έχουμε 5 iconic εμφανίσεις της που ξεχώρισαν το 2022 και αποτελούν inspo για να δημιουργήσεις τα αγαπημένα σου looks με το προσωπικό σου style και εκτός πασαρέλας.

Total nude

Emily Ratajkowski
© Getty Images

Σε μια πιο χαλαρή εμφάνιση η Emily επέλεξε ένα σετ σε ivory color με μπουστάκι, το συνδύασε με λευκά sneakers, χρυσά κοσμήματα και γυαλιά και έκανε την καθημερινή της βόλτα. Simple, girly and chic. 

All she wants is androgynous

Emily Ratajkowski
© Getty Images

Φορώντας το viral σετ της Miu Miu στο party της Gigi Hadid για την παρουσίαση του "Guest in Residence" στη Saks Fifth Avenue στις 6 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη ξεχώρισε για το androgynous style της. Η EmRata με το crop top μπλε πουκάμισο της, το baggy trouser, την μαύρη τσάντα και τα ταμπά thong sandals σε μια πιο casual βερσιόν, nude μακιγιάζ όπως πάντα απογείωσε την εμφάνιση της.

Η Πούλια και ο Αυγερινός ήταν must

Emily Ratajkowski
© NINA PROMMER/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Orange is the new black. Το πορτοκαλί, ένα από τα χρώματα -πρωταγωνιστές της σεζόν που πέρασε δεν μπορούσε να μην φορεθεί και από το διάσημο μοντέλο. Στο περίφημο πάρτυ του Vanity Fair's Oscar Party - 94th Academy Awards έκλεψε τις εντυπώσεις με το glam statement στράπλες πορτοκαλί της μπλουζάκι με sexy διαφάνεια στο μπούστο και την μαύρη μακριά φούστα με παγιέτες. 

Διχτυωτό μου φόρεμα σε αγαπώ

Μια από τις πιο τολμηρές εμφανίσεις της για την φετινή σεζόν-η αγαπημένη μου θα πω εγώ-. Το διχτυωτό φόρεμα από Tory Burch που φόρεσε στην 50η επέτειο του περιοδικού W στη Νέα Υόρκη ήταν απλώς εντυπωσιακό και τα φλας πήραν φωτιά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το naked dress θα παραμείνει στην κορυφή των trends ως ένα item που έχει γράψει ιστορία. Αποκαλυπτικό και τονίζει το καλλίγραμμο σώμα της.

All-White by EmRata

Classy με χρυσές λεπτομέρειες, διαχρονικό, μοντέρνο και ιδανικό για επίσημες περιστάσεις όπως εκείνη που το φόρεσε στο CODE8 NYC Launch Event. Το λευκό εξώπλατο φόρεμα είναι το item που ταιριάζει με όλα τα αξεσουάρ όμως η Emily επέλεξε να μην προσθέσει τίποτα πέρα από το μαύρο εσώρουχο της και τις μαύρες over knee boots της. Φυσικά ολοκλήρωσε το styling της με ένα απλό bun και έδωσε μια επιπλέον sexy πινελιά στο look. Your style rocks girl!

Leather is the key

Το full-look leather ήταν για το 2022 μια fashion εμμονή στο street style και μια γλυκιά νοσταλγία για τα 90’s. Το μοντέλο φόρεσε στην πασαρέλα ένα total black leather outfit με ασημί λεπτομέρειες και ψηλές μπότες. Τα δερμάτινα κομμάτια όπως το jacket, η φούστα και η τσάντα άλλωστε είναι διαχρονικά και μπορούν να φορεθούν κάθε χρόνο και η Emily το ξέρει καλά. Κομψό και edgy σύνολο yeah.

Print on print 

Newsgirl is coming. Κλασικά μοτίβα ή prints που έχουμε ξαναδεί, σε μια πιο «αναπάντεχη» μορφή, με ένα πιο αντισυμβατικό τρόπο ήταν μια ακόμη από τις τάσεις της σεζόν και η Emily Ratajkowski την υιοθέτησε με τον δικό της τρόπο. Newspaper dress -την επόμενη φορά θα σου δώσουμε μια AV, αγαπημένη μου- με ζεβρέ μπότες, black mini bag και γούνινο μαύρο μακρύ παλτό. Aρκετές ήταν οι celebrities ωστόσο που επέλεξαν tiger και zebra prints να τα συνδυάσουν και με άλλα έντονα χρώματα αλλά κυρίως το κόκκινο-θυμάστε την εμφάνιση της με total zebra look, γούνινο μαύρο bucket hat και κόκκινες μπότες;-. Ultra glamorous με ένα σύνολο που σου φτιάχνει τη διάθεση και είναι inspo ακόμη και για την νέα χρονιά.

Αυτό το little black dress σου

«Τook this hair out in Paris» σχολίασε στην φωτογραφία που πόσταρε with no bra. Κλασικό little black dress ζιβάγκο με έξω την πλάτη που δίνει μια sexy λάμψη στο styling της. Ναι ναι το φοράει από το πρωί με sneakers για τις βόλτες της στην πόλη με το ταμπά mini bag της. Άνετη επιλογή για κάθε περίσταση και έχει αβίαστα κουλ διάθεση.

The casual end

Λίγο πριν τελειώσει το 2022 επέλεξε μαύρο crop top, χαμηλόμεσο jean και iconic red πανωφόρι με κρόσια προσφέροντας το δικό της twist στο outfitΗ αλήθεια είναι πώς ένα κόκκινο πανωφόρι τραβά πάντα τα βλέμματα και -σε συνδυασμό με τον La tour Eiffel από πίσω- αποτελεί ιδανική πρόταση από το πρωί μέχρι το βράδυ όχι μόνο στο Παρίσι. Στην υγεία σου Emily!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice