Τα 5 πιο καλοντυμένα ζευγάρια της showbiz

Από τη Χέιλι και τον Τζάστιν Μπίμπερ στην Αμάλ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ, αυτά είναι τα πιο στιλάτα ζευγάρια διασήμων

Αυτά είναι τα 5 πιο καλοντυμένα ζευγάρια της σοου-μπίζ σήμερα.

Οι καλοντυμένες γυναίκες της σοου-μπιζ είναι πάρα πολλές, σε αντίθεση με τους άνδρες, που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών, άντε και τους ενός ποδιού. Με το κιάλι πάλι βρίσκουμε κομψά ζευγάρια διασήμων, να είναι δηλαδή στιλάτοι και μοδάτοι και οι δύο, κι όχι η μία θεά και ο άλλος λέτσος. Ας δούμε τους πιο συναρπαστικούς στιλιστικά celebrity συντρόφους της εποχής.

Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ
Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ / © EPA/CAROLINE BREHMAN

Amal Alamuddin, George Clooney
Ένα αχ για τον Κλούνεϊ, ένα δεύτερο αχ για την Αμάλ, ένα τρίτο αχ επιδοκιμασίας για αυτό το στιλάτο ζευγάρι. Εκείνη, είτε τρέχει στα δικαστήρια είτε ταξιδεύει, είναι στην πένα. Ό,τι φοράει αναδεικνύεται από την κορμοστασιά, την ομορφιά, την κλάση της. Τα ίδια ισχύουν και για εκείνον. Είτε με πόλο μπλουζάκι και τζιν είτε με κοστούμι, είναι μια άπιαστη φαντασίωση. Θα τους δίναμε το πρωτάθλημα.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ
Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ / © EPA/ETTORE FERRARI

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Το 2022 ήταν η χρονιά τους, αφού επιτέλους παντρεύτηκαν. Οι Bennifer είναι ωραίο ζευγάρι. Η JLo το ψάχνει πολύ με τη μόδα και η fashion police δεν έχει να της προσάψει λάθη. Ο Μπεν Άφλεκ είναι απλό αγόρι, που προτιμά τα τζιν και τα πουκάμισα, αλλά στις επίσημες εμφανίσεις του κάνει ευχάριστες κυριλέ εκπλήξεις. 

Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ
Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ / © EPA/JUSTIN LANE

Hailey και Justin Bieber
Εκείνη μοντέλο και influencer. Ό,τι φοράει στις αναρτήσεις της στο instagram γίνεται μόδα. Εκείνος ο πρίγκιπας του cool. Τρέντι, χαλαρός, τολμηρός. Είτε τους συλλαμβάνουν οι παπαράτσι να βολτάρουν με casual περιβολή είτε ντύνονται και σενιαρίζονται για τα κόκκινα χαλιά, φαίνεται ότι το διασκεδάζουν με το ντύσιμο. 

Τσάνινγκ Τέιτουμ και Ζόε Κράβιτς
Τσάνινγκ Τέιτουμ και Ζόε Κράβιτς / © James Devaney/GC Images

Zoë Kravitz, Channing Tatum
Κορίτσαρος και αγόραρος. Η Ζωίτσα δίπλα του δείχνει μικροσκοπική. Ναι, μεν, είναι μικρόσωμη, είναι όμως και ο Τέιτουμ γίγαντας. Στην κανονική τους ζωή θα τους δεις με baggy τζινάκια και oversized t-shirts, όμως στα γκαλά μεταμορφώνονται σε λαμπερούς θεούς. 

Ριάνα και ASAP Rocky
Ριάνα και ASAP Rocky / © EPA/JUSTIN LANE

Rihanna, A$AP Rocky
Η Ριάνα σκίζει στο ρούχο. Είναι ό,τι πιο κομψό και αμάσητο κυκλοφορεί στη celebrity πιάτσα, ενώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έκανε τομή στο maternity wear. Ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της είναι στιλιστικά ένας αυθεντικός ράπερ: χαχόλης, προκλητικός, διασκεδαστικός. Ταιριάζουν; Σίγουρα ναι, αφού δεν αφήνουν κανέναν που τους αντικρίζει ασυγκίνητο. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice