Ο Τζακ Νίκολσον και ο Μάρλον Μπράντο στην ταινία «Οι φυγάδες του Μιζούρι» του 1975
Ο Τζακ Νίκολσον και ο Μάρλον Μπράντο στην ταινία «Οι φυγάδες του Μιζούρι» του 1975 © ullstein bild via Getty Images
Celebrities

Τζακ Νίκολσον: Θα «φύγει» μόνος του σαν τον Μάρλον Μπράντο;

Ο φόβος που εκφράζουν οι φίλοι του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζακ Νίκολσον: Η ανησυχία των φίλων του για την «εξαφάνισή» του και το μοναχικό τέλος του παρόμοιο με του Μάρλον Μπράντο

Ο Τζακ Νίκολσον τον τελευταίο έναν χρόνο έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα. Η τελευταία έξοδος του 85χρονου ηθοποιού καταγράφηκε τον Οκτώβριο του 2021 και οι φίλοι του φοβούνται ότι θα έχει το ίδιο μοναχικό τέλος με εκείνο του Μάρλον Μπράντο. 

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Τζακ Νίκολσον υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός «δεν θέλει πια να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα» και βρίσκεται απομονωμένος στην πολυτελή του έπαυλη στο Mulholland Drive του Λος Άντζελες. Είναι ενδεικτικό ότι έχει περάσει περισσότερος από ένας χρόνος από την τελευταία δημόσια εμφάνισή του σε αγώνα των LA Lakers, όπου είχε θεαθεί με τον 30χρονο γιο του Ρέι.

Μιλώντας στο RadarOnline, η πηγή από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού υποστήριξε ότι όσοι είναι κοντά στον ηθοποιό φοβούνται ότι θα πεθάνει μόνος όπως ο Μάρλον Μπράντο, με τον οποίο υπήρξαν εκτός από συμπρωταγωνιστές και φίλοι. «Ο Τζακ είναι σε επαφή με ορισμένους συγγενείς –ειδικά τον Ρέι, τον προστατευόμενό του, για τον οποίο είναι τόσο περήφανος– αλλά οι μέρες της συναναστροφής του έχουν περάσει προ πολλού», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του. Το ίδιο πρόσωπο περιγράφει τη συμπεριφορά του Τζακ Νίκολσον που έκανε τους φίλους του να ανησυχούν για τη σωματική και ψυχική του υγεία, αλλά και για ένα μοναχικό τέλος. 

«Ο Μπράντο πέθανε ως ερημίτης αφού έζησε μια τόσο πολύχρωμη ζωή και οι φίλοι του Τζακ κάνουν τις συγκρίσεις. Τα παιδιά του θα τον επισκεφτούν, αλλά είναι η μόνη του σύνδεση με τον κόσμο. Είναι σαν να μην θέλει πια να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα – και αυτό είναι απλώς λυπηρό», σημειώνει για τον Τζακ Νίκολσον.

Τζακ Νίκολσον: Φουντώνουν οι φήμες ότι πάσχει από άνοια

Την ίδια ώρα, υπάρχουν φήμες ότι ο ηθοποιός πάσχει από άνοια. «Ο Τζακ κι εγώ είμαστε φίλοι εδώ και χρόνια και δεν φεύγει πια από το σπίτι του... Νομίζω ότι ο γιος και η κόρη του τον φροντίζουν τώρα», είπε ένας φίλος του ηθοποιού σε δήλωσή του τον Σεπτέμβριο του 2021, ενώ είχε προσθέσει: «Η κοινότητα του Mulholland Drive είναι αρκετά δεμένη και όλοι ανησυχούν για αυτόν. Σωματικά είναι καλά, αλλά το μυαλό του έχει φύγει».

Ο Τζακ Νίκολσον απολαμβάνει έναν πιο χαλαρό τρόπο ζωής μετά την τελευταία του ταινία το 2010, «How Do You Know», ενώ ως χόμπι έχει ασχοληθεί με τη ζωγραφική.

Όταν ο Τζακ Νίκολσον συνάντησε τον Μάρλον Μπράντο - Το γουέστερν «Φυγάδες του Μιζούρι»

Το 1976 βγαίνει στους κινηματογράφους η ταινία «Φυγάδες στο Μιζούρι».

Σε αυτό το αντισυμβατικό γουέστερν, σε σκηνοθεσία Άρθουρ Πεν, ο -βραβευμένος με δύο Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου- Μάρλον Μπράντο συμπρωταγωνιστεί με τον Τζακ Νίκολσον, το αστέρι του οποίου ολοένα και γινόταν πιο λαμπερό μετά τους ρόλους του σε ταινίες - σταθμούς στην ιστορία του αμερικανικού κινηματογράφου όπως «Ξένοιαστος Καβαλάρης» (1969), «Five Easy Pieces» (1970) και «Chinatown» (1974).

Είναι, επίσης, η χρονιά που ο Τζακ Νίκολσον κερδίζει το πρώτο του Όσκαρ για την ταινία του 1975 «Στη Φωλιά του Κούκου».

The Missouri Breaks (1976) ORIGINAL TRAILER

Με πληροφορίες από Daily Mail

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice