Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ την περίοδο προ Megχit
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ την περίοδο προ Megχit © EPA/TOLGA AKMEN
Celebrities

Ανεπιθύμητος ο πρίγκιπας Χάρι στη Στέψη του βασιλιά Καρόλου λόγω «Ρεζέρβας»

«Η οικογένεια περιμένει από τον Χάρι και τη Μέγκαν να βρουν έναν λόγο για να μην είναι εκεί»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Πρίγκιπας Χάρι: Ο βασιλιάς Κάρολος δεν τον θέλει στη Στέψη του - «Αντίποινα» για το βιβλίο που κυκλοφόρησε - Τι λένε κύκλοι της βασιλικής οικογένειας

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι «Ρεζέρβα» με τον δούκα του Σάσεξ να έχει μπει στο... μάτι του κυκλώνα και να είναι το λιγότερο ανεπιθύμητος στο Μπάκιγχαμ.

Ειδικότερα, παρά τα τελευταία ρεπορτάζ που εμφάνιζαν τον βασιλιά Κάρολο να επιθυμεί την παρουσία του γιου του και της Μέγκαν στη Στέψη του, πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει κατακόρυφα.

Στα βρετανικά ταμπλόιντ, το ζευγάρι εμφανίζεται ως «αντάρτες» των ανακτόρων και δεν είναι επιθυμητοί στη Στέψη. Και ο λόγος, φυσικά, είναι οι αναφορές του στα ενδοοικογενειακά τους μέσα από το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε την Τρίτη στα βιβλιοπωλεία.

Ρεπορτάζ της Daily Mail, αναφέρουν πως «η οικογένεια περιμένει από τον Χάρι και τη Μέγκαν να βρουν έναν λόγο για να μην είναι εκεί». Μάλιστα, η απόφαση είναι προσωπική του βασιλιά Καρόλου, ο οποίος έχει απαιτήσει να μην παρευρεθεί ο μικρότερος γιος του στη Στέψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 6η Μαΐου.

«Θα ήταν πολύ δύσκολο για τους Σάσσεξ να παρευρεθούν στη Στέψη, ύστερα από όλα αυτά που είπαν» ισχυρίστηκε άνθρωπος από τα βρετανικά ανάκτορα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τεράστιες προσπάθειες του βασιλιά Καρόλου να χτίσει ξανά όσες γέφυρες γκρεμίστηκαν, αλλά αναφέρους πως πλέον η ρήξη είναι οριστική και αμετάκλητη με την αυτοβιογραφία του μικρότερου γιου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, να καταστρέφει όποια προσδοκία υπήρχε, να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Να θυμίσουμε πως και πριν από λίγες ημέρες ο πρίγκιπας Χάρι αρνήθηκε να δεσμευτεί ότι θα παραστεί στην στέψη του πατέρα του, του βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με απόσπασμα από συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

Ερωτηθείς αν θα παραστεί στην Στέψη, σε περίπτωση που προσκληθεί, ο Χάρι απαντάει: «Πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τότε. Αλλά, ξέρετε, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή, η μπάλα είναι στο γήπεδό τους. Υπάρχουν πολλά για να συζητηθούν και ειλικρινά ελπίζω να προτίθενται να καθίσουν και να τα συζητήσουν».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice