Newly single Kendall Jenner wears sheer dress at Lori Harvey’s birthday party
© MEGA / GC Images/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Έκλεψε η Κένταλ Τζένερ την παράσταση σε πάρτι γενεθλίων με total see through

Με τι το συνδύασε

62224-137655.jpg
Newsroom |

Kένταλ Τζένερ: Έκλεψε την παράσταση σε πάρτι γενεθλίων με total see through 

Το 27χρονο μοντέλο και σταρ των «Kardashians» βγήκε για τον εορτασμό των 26ων γενεθλίων της Λόρι Χάρβι την Παρασκευή στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια, με ένα σέξι, μαύρο, διάφανο μίντι φόρεμα με έναν ώμο.

Η Κένταλ Τζένερ επέλεξε να μη φορέσει σουτιέν κάτω από το ρούχο, φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα εσώρουχα. Το μοντέλο ολοκλήρωσε την εμφάνισή του φορώντας ένα μαύρο τσόκερ με ένα κόκκινο λουλούδι προσαρτημένο και ένα ζευγάρι μαύρα strappy open-toe τακούνια. Mε αφορμή την εμφάνιση της η ειδικός σε θέματα στυλ Κάρλα Γουέλτς δήλωσε πρόσφατα αποκλειστικά στο Page Six Style ότι θα αποτελέσει κορυφαία τάση της μόδας το 2023.

Τζενερ - Κορυφαία τάση της μόδας το 2023.
© MEGA / GC/Getty Images/Ideal Image

Εν τω μεταξύ, η Lizzo επέλεξε μια πιο casual εμφάνιση, κουνώντας ένα πράσινο cargo παντελόνι με ένα ασορτί μπραλέτ που ήταν καλυμμένο με μπλε κομματάκια. Η τραγουδίστρια του «About Damn Time», 34 ετών, φορούσε επίσης μια μπλε ζώνη από τζιν τυλιγμένη γύρω από τη μέση της και πάνω στο στήθος της.

Το see-through outfit της σταρ του «Keeping Up with the Kardashians» έρχεται τρεις μήνες αφότου η ίδια και ο σταρ του NBA Ντέβιν Μπούκερ χώρισαν - για δεύτερη φορά. Τον Νοέμβριο, το People ανέφερε ότι το πρώην ζευγάρι είχε χωρίσει αθόρυβα ένα μήνα πριν λόγω του ταραχώδους εργασιακού τους προγράμματος.

Ο Μπούκερ 26 ετών, παίζει αυτή τη στιγμή ως shooting guard στους Phoenix Suns, ενώ η Τζένερ από την άλλη πλευρά, έχει πολλές ασχολίες εκτός του μόντελινγκ, όπως η μάρκα της Tequila 818 και τα γυρίσματα για την εκπομπή της οικογένειάς της στο Hulu.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice