Οι αστείες γκριμάτσες του Μπρους Γουίλις με την κόρη του

Ο ηθοποιός, ως γνωστόν, πάσχει από αφασία

Newsroom |

Μπρους Γουίλις: Αστείες γκριμάτσες με την κόρη του

Ο Mπρους Γουίλις πόζαρε με την κόρη του Ταλούλα εν μέσω της μάχης του με την αφασία. Η κόρη του ηθοποιού δημοσίευσε τα ανάλαφρα στιγμιότυπα στους αντίστοιχους λογαριασμούς τους στο Instagram, με την Ταλούλα να γράφει στη λεζάντα της: «high drama club ~~ life skills ~~ fingers crossed I eat a veggie this week LMAO»

Η ανάρτηση της Ταλούλα περιελάμβανε αρκετές άλλες φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μιας εικόνας ενός βιβλίου των Ανώνυμων Αλκοολικών και μιας φωτογραφίας της δεκαετίας του 1990 με την Γουινόνα Ράιντερ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

Ο Μπρους Γουίλις έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι πλέον σπάνιες, πόσω δε οι φωτογραφίες από τις οικογενειακές του στιγμές. Υπενθυμίζεται πως, μετά την ανακοίνωση, ο ηθοποιός αποσύρθηκε από την πολύχρονη καριέρα του, καθώς ήταν αρκετά δύσκολο να γυρίσει ταινίες πλέον.

Συγκεκριμένα, ήταν στις 30 Μαρτίου, όταν η δεύτερη σύζυγός του, Έμμα Χέμινγκ, ανακοίνωσε ότι ο 67χρονος ηθοποιός πάσχει από αφασία και ότι αποσύρεται από την υποκριτική.

Η αφασία είναι μια νευρολογική ασθένεια που τον δυσκολεύει να επικοινωνήσει μέσω της ομιλίας ή της γραφής, κάτι που τον οδήγησε στο να απέχει εδώ και μήνες από τη δημόσια ζωή.