Τζέιμι Λι Κέρτις
Τζέιμι Λι Κέρτις © EPA/NINA PROMMER
Celebrities

Τζέιμι Λι Κέρτις: Η εικόνα με το γυμνό παιδί και τα σχόλια στα social media

Η απάντηση της ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζέιμι Λι Κέρτις: Η φωτογραφία από το γραφείο της ηθοποιού που «ξεσήκωσε» τα social media - Πώς απάντησε στα σχόλια

Έντονες αντιδράσεις και πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η φωτογραφία ενός γυμνού παιδιού στο γραφείο της ηθοποιού Τζέιμι Λι Κέρτις.

Ειδικότερα, η ηθοποιός είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του γραφείου της σχολιάζοντας, μάλιστα, και τις καρέκλες της. Ωστόσο, αρκετοί ήταν οι χρήστες που δεν στάθηκαν στη διακόσμηση του χώρου, αλλά εστίασαν στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που απεικονίζει ένα γυμνό αγόρι μέσα σε ένα κουτί.

Για μια «ενοχλητική εικόνα» που «γεννά ερωτήματα» έκανε λόγο ο δεξιός ακτιβιστής Ρόγκαν Ο’Χάντλεϊ. «Το Hollyweird χτυπάει ξανά» σχολίασε, από την πλευρά του, ο πολιτικός Τζακ Λομπάρντι από το Ιλινόις.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις, η οποία έχει αποσύρει τις φωτογραφίες από τα social media, έδωσε τη δική της απάντηση μέσω του Instagram.

«Την προηγούμενη εβδομάδα ανάρτησα μια φωτογραφία με ορισμένες καρέκλες στην οποία υπήρχε και μια φωτογραφία στον τοίχο ενός καλλιτέχνη που μου την έκανε δώρο πριν από 20 χρόνια. Αντιλαμβάνομαι ότι αρκετοί ενοχλήθηκαν. Όπως έχω πει, υποστηρίζω πάντα την αλήθεια όποτε αυτή είναι η αλήθεια: είναι μια φωτογραφία ενός παιδιού που τράβηξε η μητέρα του, να παίζει στην αυλή του σπιτιού τους μέσα σε μια μπανιέρα με νερό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. “Κατέβασα” την ανάρτηση γιατί δεν ήθελα να υπάρχει κάτι που ενοχλεί», έγραψε η ηθοποιός.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις έχει βραβευτεί με BAFTA για την ερμηνεία της στην ταινία «Πολυθρόνα για Δύο» και με δύο Χρυσές Σφαίρες για την ταινία «Αληθινά Ψέματα» και τη τηλεοπτική σειρά «Anything But Love» που προβλήθηκε στο κανάλι ABC από το 1989 μέχρι το 1992.

Με πληροφορίες από New York Post

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice