Pam & Tommy και Impeachment: American Crime Story: Μερικές σκέψεις περί μισογυνισμού με αφορμή τις δύο τηλεοπτικές σειρές.
Πάμελα Άντερσον / © EPA/SOEREN STACHE
Celebrities

H Πάμελα Άντερσον «θύμισε» Baywatch στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της (βίντεο)

Φορούσε ένα κατακόκκινο φόρεμα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πάμελα Άντερσον: «Θύμισε» Baywatch στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της

Η Πάμελα Άντερσον έκλεψε την παράσταση στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Netflix «Pamela: A Love Story» χθες στο Λος Άντζελες με μια κατακόκκινη εφαρμοστή τουαλέτα.

Την ηθοποιό συνόδεψαν στην εκδήλωση και οι γιοι της Μπράντον Τόμας, 26 ετών, και Ντίλαν Λι, 25 ετών, τους οποίους η Άντερσον έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Τόμι Λι.

Η ιδέα της Πάμελα να φορέσει αυτό το κόκκινο ξύπνησε μνήμες από τα παλιά όταν όργωσε τις παραλίες υποδυόμενη τη ναυαγοσώστρια «CJ Parker» στην τηλεοπτική σειρά Baywatch του 1992, όπου φορούσε ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό.

Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης», παρουσιάζει όλη τη ζωή της διάσημης ηθοποιού, συμπεριλαμβανομένων και μερικών πλάνων που από σημαντικές στιγμές στην προσωπική της ζωή, αλλά και την καριέρα της, που είχαν «ξεφύγει» από τον φακό των παπαράτσι.

Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» είναι σκηνοθετημένο από τον Ράιν Γουάιτ, γνωστό για τα «Good Night Oppy», «The Case Against 8», «Good OI’ Freda» και «Ask Dr. Ruth».

Η Πάμελα Άντερσον αναδείχθηκε για πρώτη φορά ως το κορυφαίο μοντέλο του Playboy και ως Playmate το 1990. Για πολλά συνέχιζε να κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα εξώφυλλα του εν λόγω περιοδικού από οποιαδήποτε άλλη συνομήλική της.

Αργότερα εμφανίστηκε στην κωμική σειρά του ABC, το «Home Improvement», καθώς και στο «Baywatch». Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των «Superhero Movie», «Barb Wire» και «Blonde and Blonder».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice