Eve Hewson: Το ήξερες ότι η εντυπωσιακή ηθοποιός είναι κόρη του Bono των U2;

Την έχεις δει στο Knick με τον Κλάιβ Όουεν, θα τη δεις κατά πάσα πιθανότητα στο μέλλον στο πλευρό του Μπραντ Πιτ

Eve Hewson: Ο μπαμπάς Bono, η καριέρα της στο σινεμά και την τηλεόραση, οι σπουδαίες συνεργασίες, η εμμονή με τη Chanel.

Nepo babies, δηλαδή παιδιά διασημοτήτων, υπάρχουν πολλά. Και, κακά τα ψέματα, βρίσκουν στρωμένο τον επαγγελματικό τους δρόμο. Άλλα κάνουν μικροκαριέρες στην πλάτη των γονιών και του ονόματός τους, άλλα όμως είναι αυτόφωτες προσωπικότητες. Ένα από τα παιδιά της δεύτερης κατηγορίας είναι η Eve Hewson, κόρη του Bono. 

O frondman των U2 έχει τέσσερα παιδιά. Η Εύα είναι η δευτερότοκή του, και εδώ και χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας με τους δικούς της όρους. Στην πραγματικότητα, είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που ξέρουν το «γενεαλογικό» της δέντρο. Ποιος ξέρει ότι το πλήρες όνομα του Bono είναι Paul David Hewson;

Με πρωταγωνιστικούς ρόλους στις σειρές Tesla και Bad Sisters, η Eve Hewson έχει να δείξει στους δύσπιστους περί τους υποκριτικού της ταλέντου μερικές πολύ αξιόλογες συνεργασίες. Η πρώτη της εμφάνιση ανάγεται στο μακρινό 2011 και στην ταινία του Πάολο Σορεντίνο This Must Be The Place, δίπλα στον Σον Πεν. Στη συνέχεια την απολαύσαμε ως νοσηλεύτρια στη σειρά του Στίβεν Σόντερμπεργκ The Knick, στο πλευρό του Κλάιβ Όουεν. Είναι η Αντέλ της σειράς Behind Her Eyes του Netflix και η Μπέκα του Bad Sisters της Apple, ενώ έχει δουλέψει με τον Τομ Χανκς, τον Ίθαν Χοκ και τον Τζέιμι Φοξ. 

Φανατική Ιρλανδή. Όταν οι New York Times έγραψαν ότι είναι Βρετανή, εκείνη τσαμπουκαλεύτηκε στο twitter όπου έγραψε με κεφαλαία: «ΟΧΙ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ NEW YORK TIMES, ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΡΛΑΝΔΟΙ». Κόρη της Ali Hewson και του Bono, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Δουβλίνο. Οι γονείς της ερωτεύθηκαν όταν ακόμα ήταν παιδιά και παντρεύτηκαν τη δεκαετία του ’80.

Οι «Bonos» κράτησαν την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γεγονός για το οποίο η Εύα δηλώνει ευγνώμων. «Είμαι πραγματικά τυχερή που δε μεγάλωσα στο Λονδίνο. Είμαι πραγματικά τυχερή που δε μεγάλωσα στο Λος Άντζελες. Το να μεγαλώνω στην Ιρλανδία, όπου οι άνθρωποι δε νοιάζονται για τη φήμη, δεν είναι καθόλου του στιλ μας, θεωρώ πως πραγματικά με βοήθησε» έχει πει σε συνέντευξή της.

Ως κόρη ενός ροκ σταρ, ξέρει τους πάντες από το μουσικό στερέωμα. «Ορκίζεται» χαριτολογώντας ότι ο Ρόμπι Γουίλιαμς της έκλεψε μια χορευτική κίνηση. Με μέσο τον μπαμπά της, όταν ήταν 11 χρονών, βρήκε το τηλέφωνο του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και του έκανε φάρσες.

Μοιράζεται με τον Μπραντ Πιτ τον ίδιο μάνατζερ, τον οποίο υποχρέωσε να του τηλεφωνήσει για να παίξει μαζί του, έστω και με ένα μικρό ρολάκι, σε ταινία για τη Φόρμουλα 1. «Αν δεν παίξω στην ταινία, να του πεις να πάει στον διάολο την επόμενη φορά που θα τον συναντήσεις» του είπε καθαρά και ξάστερα. Ο Πιτ δήλωσε θαυμαστής της και μάλλον θα την προσλάβει.

Η Eve Hewson, μετά από πολυάριθμες εμφανίσεις στα κόκκινα χαλιά, χαρακτηρίστηκε fashion icon. Στη μόδα έχει μία εμμονή: τη Chanel. «Θέλω τη Chanel παντού πάνω μου ανά πάσα στιγμή» ομολογεί. Παρά την τεράστια περιουσία του πατέρα της, απέκτησε την πρώτη της Chanel τσάντα σε ηλικία 19 χρονών με το δικό της κομπόδεμα. Ευαισθητοποιημένη ως προς το περιβάλλον, βάζει τη βιωσιμότητα πάνω από όλα κι έτσι επενδύει στο vintage. «Δεν υπάρχει έλλειψη υπέροχων vintage φορεμάτων εκεί έξω» λέει. Κι έχει δίκιο.