Πρίγκιπας Άντριου
Ο πρίγκιπας Άντριου © EPA/Mike Spinks
Celebrities

Η διάσημη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου στη μεγάλη οθόνη

Με τους Ρούφους Σιούελ και Τζίλιαν Άντερσον

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πρίγκιπας Άντριου: Η διάσημη συνέντευξη του στη μεγάλη οθόνη - Πρωταγωνιστούν οι Ρούφους Σιούελ και Τζίλιαν Άντερσον

Η περιβόητη συνέντευξη του πρίγκιπα Αντριου στην δημοσιογράφο Έμιλι Μέιτλις στο Newsnight του BBC, γίνεται ταινία με πρωταγωνιστές τους Ρούφους Σιούελ και Τζίλιαν 'Αντερσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέντευξη τον Νοέμβριο του 2019, ο αγαπημένος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ μίλησε για την φιλία του, που είχε «ευεργετικά αποτελέσματα» με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Τζέφρι Έπσταϊν(Jeffrey Epstein), ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή και για τις καταγγελίες της Βιρτζίνια Τζιούφρι προς το πρόσωπό του.

Μετά την συνέντευξη ο δούκας του Γιορκ υποχρεώθηκε σε μια ταπεινωτική παραίτηση από τα δημόσια καθήκοντά του.

Τα γυρίσματα της ταινίας του Netflix με τίτλο «Scoop» ξεκινούν αυτόν τον μήνα στο Λονδίνο με την Τζίλιαν 'Αντερσον να υποδύεται την δημοσιογράφο Έμιλι Μέιτλις υπό την σκηνοθετικές οδηγίες του Φίλιπ Μαρτίν.

«Είμαι ενθουσιασμένος που σκηνοθετώ αυτή την ταινία για το Netflix μαζί με ένα εξαιρετικό καστ… Είναι μια ταινία για την εξουσία, τα προνόμια...και για το πώς -είτε σε λαμπερά παλάτια είτε σε τηλεοπτικά στούντιο τελευταίας τεχνολογίας- κρίνουμε τι είναι αλήθεια».

Πρωταγωνιστούν επίσης η Μπίλι Πάιπερ στο ρόλο της παραγωγού Σαμ Μακάλιστερ ενώ η Κίλεϊ Χόους θα υποδυθεί την πρώην γραμματέα του δούκα, σύμφωνα με τον Guardian.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice