Maria Menounos
© Getty Images/ Albert L. Ortega
Celebrities

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μητέρα μετά από χρόνια προσπαθειών

Τι ευλογία» δήλωσε μεταξύ άλλων

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μαρία Μενούνος: Περιμένει το πρώτο της παιδί μετά από χρόνια προσπαθειών 

Η Μαρία Μενούνος σε λίγους μήνες πρόκειται να κρατάει το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της, αφού η διάσημη παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως η ίδια και ο σύζυγός της πρόκειται να γίνουν γονείς.

Με μία δήλωση στο περιοδικό People, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια εξέφρασε τη χαρά της για το ευτυχές γεγονός, ειδικότερα ύστερα από 10 χρόνια προσπαθειών. «Ύστερα από μία δεκαετία στην οποία δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας. Ο Kέβιν ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαστε πέρα για πέρα ενθουσιασμένοι για αυτή την ψυχή που θα μπει στις ζωές μας. Τι ευλογία», είπε η Μενούνος.

Μάλιστα, η 44χρονη παρουσιάστρια καλεσμένη στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan" δήλωσε συγκινημένη on camera πως τα σχέδιά τους ανατρέπονται για αυτό το καλοκαίρι, αναβάλλοντας τις διακοπές τους στην Ελλάδα, αφού θα καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί. 

Maria Menounos Is Having a Baby!!

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μαρία Μενούνος μοιράστηκε τα νεότερα από το ταξίδι γονιμότητας του ζευγαριού προκαλώντας δημόσια συζήτηση.

«Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα πάρει τόσο πολύ. Έχουν περάσει χρόνια. Αξιοποιήσαμε διαφορετικές υπηρεσίες, διαφορετικούς ανθρώπους» εξομολογήθηκε η ίδια έχοντας ξεκινήσει κατάλληλες θεραπείες από το 2012. «Είναι μια πολύ απογοητευτική διαδικασία» εξήγησε η ίδια για τις προσπάθειες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια και δεν έφεραν αυτό που ήθελαν.

Η Μαρία Μενούνος και ο 55χρονος σύζυγός της ξεκίνησαν να σκέφτονται την παρένθετη μητέρα το 2018 και πήραν συμβουλές από τη φίλη τους Κιμ Καρντάσιαν που απέκτησε με αυτό τον τρόπο την όρη της Σικάγο το 2018 και τον Ψαλμ το 2019.

«Ήμουν ευγνώμων που μπορούσα να το μοιραστώ μαζί της και να με βοηθήσει» ανέφερε η Μαρία Μενούνος αποκαλύπτοντας ότι τόσο εκείνη όσο και ο Κέβιν ήταν συντετριμμένοι όταν έμαθαν ότι η παρένθετη δεν ήταν πια συμβατή το 2021. Ήταν ένα ταξίδι δύο ετών που τελείωσε και το ζευγάρι το βίωσε σαν ένα σκληρό αποχωρισμό. «Ήταν τόσο αξιαγάπητη και τόσο υπέροχη και τόσο ευγενική μαζί μας» ανέφερε η παρουσιάστρια για την παρένθετη.



 
 
 
 
 
 
 
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice