H Mίσα Μπάρτον απέρριψε τη «συμβουλή καριέρας» να κάνει σεξ με τον Ντι Κάπριο στα 19 της
© Gisela Schober/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

H Mίσα Μπάρτον απέρριψε τη «συμβουλή καριέρας» να κάνει σεξ με τον Ντι Κάπριο στα 19 της

Τότε ο σταρ του Χόλιγουντ ήταν 30 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom |

Mίσα Μπάρτον: Με συμβούλεψαν να κάνω σεξ με τον Ντι Κάπριο αν θέλω καριέρα

Η ηθοποιός Μίσα Μπάρτον υποστηρίζει ότι όταν ήταν 19 ετών τη συμβούλεψαν να «κοιμηθεί» με τον τότε 30χρονο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προκειμένου να προχωρήσει στην καριέρα της. 

Η συνέντευξη της ηθοποιού το 2005 κάνει ξανά τον γύρο του διαδικτύου με το Twitter να σχολιάζει με πόσο διαφορετικό τρόπο χειρίστηκε η Μίσα Μπάρτον το περιστατικό, σε αντίθεση με την Ιντέν Πολάνι.

Στη συνέντευξη που δόθηκε στο Harpers Bazaar η Μπάρτον θυμήθηκε ότι είδε τον τότε 30χρονο Ντι Κάπριο σε μια φωτογράφιση με τον τότε υπεύθυνο για τις δημόσιες σχέσεις της Γκρέγκ Σνάιντερ. Ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος της είχε πει: «Για το καλό της καριέρας σου, πήγαινε και κοιμήσου με αυτόν τον άντρα».

Ωστόσο, η Μπάρτον απάντησε ότι δεν ενδιαφερόταν για μεγαλύτερους άνδρες, ρωτώντας: «Δεν είναι γύρω στα 30 ή κάτι τέτοιο;».

Χαρακτηριστικό της κριτικής που δέχεται ο Ντι Κάπριο είναι η κριτική της δημοσιογράφου Μέγκιν Κέλι. Η πρώην παρουσιάστρια του Fox News –γνωστή για τις συντηρητικές απόψεις της– επέκρινε την προτίμηση του Ντι Κάπριο να βγαίνει ραντεβού με τόσο νεότερες γυναίκες στο podcast της «The Megyn Kelly Show».

Αναλυτικά, ακούγεται να λέει σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media της εκπομπής της: «Βγαίνει τώρα με μια έφηβη, κυριολεκτικά μια έφηβη. Θα συνεχίσει να π@@ εφήβους για το υπόλοιπο της ζωής του».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice