Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ελένη Φουρέιρα με τον γιο της
© Instagram Christina Bompa Tanimanides/J.Touni/Eleni Foureira
Celebrities

Πώς γιόρτασαν οι Έλληνες celebrities την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Από την Ελένη Φουρέιρα στον Σάκη Ρουβά όλοι ορκίστηκαν στον έρωτα με βοηθό τα social media

Άγιος Βαλεντίνος 2023: Πώς γιόρτασαν οι διάσημοι την ημέρα και τι ανέβασαν στα social media τους

Σοκολάτες, αγάπες, λουλούδια, γλυκές φωτογραφίες και αφιερώσεις, αστεία βίντεο, μπαλόνια, αρκουδάκια και άλλα πολλά «γλυκανάλατα» και μη γέμισαν το feed μας στο Instagram από διάσημους χρήστες των social media. Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν με δηλώσεις αγάπης και έρωτα. Την στιγμή που η Victoria Beckham ποστάρει στο Instagram της ότι εδώ και 26 χρόνια ο Βαλεντίνος της είναι ο David και τον αγαπάει φυσικά …στην Ελλάδα ανεβάζει η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφία με τον «νέο» της Βαλεντίνο η καρδιά μας φτερουγίζει κυριολεκτικά. Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη, Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης είναι μερικά μόνο από τα ζευγάρια που μοιράστηκαν στα social τους τα ξεχωριστά στιγμιότυπα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου με τους συντρόφους τους. Φυσικά υπάρχουν και οι μητέρες που γιορτάζουν με τους μικρούς τους έρωτες, τα παιδιά τους και εκείνοι που απλά γιορτάζουν γιατί είναι ρομαντικοί, πιστεύουν στον έρωτα και στο κάτω κάτω απλά θέλουν. Το viral βιντεάκι με την Κατερίνα Καινούργιου «Εγώ όταν μου λένε χρόνια πολλά σήμερα» για τον «Άγιο Μπακουρίνο», που λέει ότι δεν γιορτάζει γιατί είναι στα χειρότερα της, καλοδεχούμενο. Aλλά Κatken... καταβάθος ξέρουμε ότι γιορτάζεις με Σεφέρη και ποίηση γιατί είσαι ρομαντική. Λευτεριά λοιπόν σε όλους τους έρωτες!

Ελένη Φουρέιρα 

Η Ελένη Φουρέιρα κρατά τον μικρό της
© Instagram story Eleni Foureira

Πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία. Η διάσημη τραγουδίστρια που δυσκολεύτηκε να γίνει μητέρα και έκανε 1,5 χρόνο εξωσωματικές τον φετινό Βαλεντίνο τον γιορτάζει με το σπουδαιότερο της επίτευγμα, τον μικρό της της ποστάροντας στα stories της μια φωτογραφία στην οποία κρατάει το χέρι του παιδιού της και μας εύχεται.

Mαρία Ηλιάκη 

«Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο "Σ´αγαπω" στον άνθρωπο μου και ένα "Ευχαριστω" στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...» έγραφε στο post της. Μια φωτογραφία που είχε τραβήξει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της -δημοσιευμένη πριν δυο χρόνια ανήμερα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου- έκανε repost σε story της η παρουσιάστρια λέγοντας το δικό της σε αγαπώ και ευχαριστώ στον σύζυγο της Στέλιο Μανουσάκη αλλά και την κόρη της, Κατερίνα

Ελεονώρα Μελέτη και Θοδωρής Μαροσούλης

Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι εξήγησε πόσο διαφορετικά βλέπει αυτή την ημέρα, σε σχέση με τα εφηβικά της χρόνια. Σήμερα ωστόσο, αντιμετωπίζει με συμπάθεια τη μέρα, κατανοώντας τόσο εκείνους που τη γιορτάζουν όσο κ εκείνους που τη θεωρούν μια γραφική γιορτή. Μέσα από δύο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα τόνισε με ένα μακροσκελές κείμενο πόσο τυχερή νιώθει που τους έχει στο πλευρό της. Ακόμη εξήγησε πώς δεν έχει πλέον, ανάγκη μια συγκεκριμένη «γιορτή» για να χαρεί την αγάπη της, είναι τυχερή και επιμένει στους λίγους αλλά παντοτινούς.

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου 

Ιωάννα Τούνη για τον Άγιο Βαλεντίνο
© Instagram story Jtouni

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέχρι νωρίς το μεσημέρι δεν είχαν ανεβάσει τίποτα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και η αλήθεια είναι ότι οι φαν τους ανησύχησαν. «Δεν είμαστε τόσο ρομαντικοί και ατμοσφαιρικοί με το τζάκι όσο φαίνεται στο στόρυ.... Μας τελείωσε το πετρέλαιο! Τώρα περιμένου άνθρωπο να μας βάλει» έγραψε χιουμοριστικά η διάσημη influencer και επιχειρηματίας ευχόμενη "Ηappy Valentine's Day". To επόμενο story ήταν σίγουρα πιο ρομαντικό όπως και το post. Κεριά, ροδοπέταλα, τζάκι και άκρως ερωτικό mood. 

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Mε ένα άκρως ρομαντικό βίντεο, αγκαλιασμένοι, φιλιούνται και πειράζουν ο ένας τον άλλο εξέφρασε το διάσημο ζευγάρι τον έρωτα τους στα social media. «Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες», έγραψε συγκεκριμένα στην περιγραφή του βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του ο Σάκης Ρουβάς. Το σίγουρο είναι ότι μοιάζει σαν να παρακολουθείς βίντεοκλιπ από κάποιο ρομαντικό τραγούδι του ή σκηνή από αισθηματική ταινία.

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς

Το μπουκέτο του Διονύση στην Καίτη
© Instagram story Kaiti Garbi

Είναι η Καίτη που αγαπούσες αλλά δεν την αγαπάς μόνο εσύ ...την αγαπάει και ο Διονύσης Σχοινάς που εκδήλωσε με ένα τρυφερό μπουκέτο τον έρωτα του στην γυναίκα της ζωής του. O τραγουδιστής έστειλε στην Καίτη Γαρμπή μια τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα και εκείνη την ανέβασε σε story σχολιάζοντας «That's my boy. Happy Valentines Day». Αχ ρε Καίτη!

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος

«Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει» είχε πει ο Τάσος Λειβαδίτης και η Αθηνά Οικονομάκου τον μοιράζεται με τον σύζυγο της και επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα cute βίντεο με στιγμές από την ζωή, το γάμο και τα ταξίδια τους φανερά ερωτευμένοι.

Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς

«Xoρεύοντας με τον έρωτα»... έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσίευσε το διάσημο μοντέλο προσθέτοντας και τις ετικέτες #happyvalentinesday, #myvalentine. Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς φαίνεται να χορεύουν στους ρυθμούς του έρωτα και να το απολαμβάνουν. 

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Surprise. Η Ελένη Χατζίδου στόλισε το καμαρίνι του Ετεοκλή με μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς αλλά και πολλά γλυκά. Το ζευγάρι γιόρτασε στο καμαρίνι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με φιλιά, αγκαλιές και εξέφρασε τον έρωτα του. 

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης

Θυμάστε την ζωή σας πριν τα μικρά; Τότε που ξυπνούσατε στο κρεβάτι δυο; Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα βίντεο που πείραζε συνέχεια την Χριστίνα Μπόμπα πριν έρθουν στο κόσμο οι δίδυμες τους εκφράζοντας του με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο την αγάπη του. 

Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ και πραγματικά είναι πολύ ταιριαστοί. H ηθοποιός «Με τον Γιάννη Ποιμενίδη έπαθε εγκεφαλικό έρωτα» όπως είχε δηλώσει σε παλιά συνέντευξη της και σήμερα μετράνε 8 χρόνια σχέσης και το γιορτάζουν.

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας

«Υπάρχουν στιγμές που ο άνθρωπος θέλει κάποιον να τον αγκαλιάσει χωρίς να υπάρξει συνέχεια. Αυτή η στιγμή του αγκαλιάσματος είναι πάρα πολύ μεγάλη στιγμή, περιεκτική. Η αγκαλιά σε παίρνει ολόκληρο και σε προστατεύει. Σχεδόν δεν έχει σχέση με τον σαρκικό έρωτα». Mε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά εξέφρασε και η Ρούλα Ρέβη την αγάπη της για τον σύζυγο της και ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα. Η φωτογράφος δεν έμεινε όμως μόνο σε ένα ποστ στο Instagram, δημοσίευσε άλλες δυο φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές της προσωπικής τους ζωής πάντοτε όμως παρέα με ένα ποίημα ή μια ερωτική φράση ...εξαιρετικά αφιερωμένη.

Τζένη Μελιτά και Σπύρος Μαργαρίτης

Ο Σπάϊρους και το μανεκέν είναι άπειρα χρόνια μαζί, έχουν κάνει άπειρες αγκαλιές, άπειρες συζητήσεις, άπειρες χαζομάρες παρέα, άπειρες διαφωνίες, έχουν πει άπειρα σ’ αγαπώ και ακόμα δεν τους φτάνουν. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις πιο χαρούμενες στιγμές τους ευχόμενη «Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» στον δικό της άνθρωπο. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης φυσικά δεν ξέχασε να πει χρόνια πολλά στον σύζυγο της, εκείνον που κάνει την καρδιά της να χτυπάει δυνατά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνόδευσε την φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές με ένα τρυφερό μήνυμα και γιόρτασε τον έρωτα.

Δανάη Μπάρκα

«Να μην συμβιβαζόμαστε. Όχι από εγωισμό αλλά από πάθος για ζωή και για συναισθήματα. Εύχομαι λοιπόν στους μεν και στους δε,να μην προσαρμοστούμε ποτέ σε μετριότητες. Εύχομαι να είμαστε όλοι εκεί που θέλουμε από επιλογή κι όχι από ανάγκη. Από θέληση να είμαστε. Από τρέλα,από χαρά,από απόφαση για ζωή. Να φεύγουμε από τοξικές σχέσεις που μπορεί να φαντάζουν βολικές ή απαραίτητες,αλλά να έχουμε σχέση πρώτα με το μέσα μας και μετά να μοιραζόμαστε την γαλήνη και τα χαμόγελα για να πολλαπλασιάζονται. Όλα ή τίποτα. Να αγαπήσουμε,να κλάψουμε,να πέσουμε.να σηκωθούμε,να γελάσουμε,να τρελαθουμε,να αφιερώσουμε,να πωρωθούμε χωρίς ημερομηνία. Κάθε μέρα και για πάντα. Στο τέλος,μένουν τα ωραία. Γιορτάσετε την ζωή!» αυτά ήταν μερικά από τα λόγια που έγραψε η Δανάη Μπάρκα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Instagram. Μια διαφορετική σκέψη για την μέρα όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε.

Kατερίνα Καινούργιου 

Kαι θα κλείσω με την Katken γιατί μπορεί να είναι ελεύθερη, να την «πνίγει» ο έρωτας αλλά εξακολουθεί να πιστεύει σε αυτόν όσο πόλεμο και αν τις κάνουν. Τα ερωτικά γράμματα του ποιητή προς την αγαπημένη του Μαρώ(Γιώργος Σεφέρης), κάτι από Μαλβίνα και τα «Λουλούδια» από Γουέντι Κόουπ δημοσίευσε σε story της με την αλλαγή της ημέρας η παρουσιάστρια. Λευτεριά στους έρωτες παιδιά και αφήστε να γιορτάσει όποιος θέλει. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice