Έμιλι Ρατακόφσκι
Έμιλι Ρατακόφσκι © EPA
Celebrities

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Έρικ Αντρέ γιόρτασαν γυμνοί τον Άγιο Βαλεντίνο

Οι selfies που επιβεβαιώνουν το ειδύλλιο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Έμιλι Ραταϊκόφσκι - Έρικ Αντρέ - Οι γυμνές φωτογραφίες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τον Άγιο Βαλεντίνο με γυμνές φωτογραφίες γιόρτασαν η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και ο κωμικός Έρικ Αντρέ. Το ζευγάρι επισημοποίησε -όπως όλα δείχνουν- τη φημολογούμενη σχέση του.

Ο 39χρονος κωμικός ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες του, στις οποίες είναι γυμνός. Τις εικόνες κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία είναι επίσης γυμνή.

Δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, ορισμένοι χρήστες που αποθέωσαν τις φωτογραφίες στα social media, δεν παρέλειψαν να κάνουν και ορισμένα σχόλια με άρωμα... Ιστορίας της Τέχνης, επισημαίνοντας ότι η διάσημη τηλεπερσόνα, μέσω των selfies με φόντο τον καθρέφτη, «λειτουργεί σαν "ζωγράφος" που φροντίζει να εμφανιστεί σε μέρος του "πίνακα"».

Ο 39χρονος κωμικός και πρωταγωνιστής του Eric Andre Show είναι ξαπλωμένος στον καναπέ, την ώρα που η Έμιλι Ραταϊκόφσκι βγάζει τις γυμνές φωτογραφίες, έχοντας γυρισμένη την πλάτη της σε μια παιχνιδιάρικη πόζα. «Happy Valentine's Day» η λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες, την ώρα που ένα emoji καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

emily-andre
emily-andre-2

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice