Πέθανε η Raquel Welch – Η θρυλική ηθοποιός και sex symbol
© Silver Screen Collection/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Χάιντι Κλουμ και Έμιλι Ρατακόφσκι αποτίουν «φόρο τιμής» φορώντας γούνινο μπικίνι

Πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 82 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ρακέλ Γουέλς: Χάιντι Κλουμ και Έμιλι Ρατακόφσκι αποτίουν «φόρο τιμής» φορώντας γούνινο μπικίνι

Μετά την είδηση του θανάτου της, αρκετές διασημότητες απέτισαν φόρο τιμής στην ηθοποιό Ρακέλ Γουέλς δημιουργώντας ή αναδημοσιεύοντας εικόνες τους με το εμβληματικό γούνινο μπικίνι που την έκανε διάσημη στην ταινία «One Million Years B.C.»

Μία από αυτές τις διασημότητες ήταν το σούπερ μόντελ Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία είχε φορέσει το μπικίνι ντύθηκε ως χαρακτήρας της Γουέλς για ένα αποκριάτικο πάρτι το 2018. Η Ραταϊκόφσκι η οποία έχει εκφράσει στο παρελθόν τον θαυμασμό της για το λουκ της Γουέλς, μοιράστηκε δύο εικόνες της στο Instagram με το εμβληματικό μπικίνι μαζί με δύο εικόνες της ηθοποιού, με τη λεζάντα «Raquel Welch, One Million BC».

Την ίδια ώρα η Χάιντι Κλουμ, η οποία είναι γνωστή για την αγάπη της για τις στολές και έχει μεταμορφωθεί σε διάφορους χαρακτήρες ταινιών και τηλεόρασης για τις απόκριες όλα αυτά τα χρόνια, μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της με ένα παρόμοιο μπικίνι με αυτό της Γουέλς. Η Κλουμ αρχικά πόζαρε με το μπικίνι για μια φωτογράφιση για το GQ το 2002, όπου μεταμφιέστηκε σε διάφορους κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς χαρακτήρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice