The Idol: O The Weeknd και η Lily-Rose Depp πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά της ΗΒΟ
H Lily Rose-Depp © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ φωτογραφίζεται με see through φόρεμα όπως η Κέιτ Μος το 1993

Το σουπερμόντελ ήταν ζευγάρι με τον πατέρα της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Φωτογραφίζεται με το ίδιο φόρεμα που εμφανίστηκε η Κέιτ Μος το 1993

H μοναχοκόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, Λίλι Ρόουζ Ντεπ έκανε μία νέα φωτογράφιση για το περιοδικό «Ι-D» στην οποία «αντέγραψε» το look της διάσημης πρώην συντρόφου του μπαμπά της, Κέιτ Μος.

Ανάμεσα στα πολλά στιγμιότυπα της φωτογράφισης, η 23χρονη φαίνεται να φορά ένα από τα διασημότερα φορέματα που έχουν υπάρξει και αυτό δεν είναι άλλο από το sheer dress που είχε φορέσει η Κέιτ Μος στο πάρτι του πρακτορείου μοντέλων, «Elite Model» στο Λονδίνο το 1993.

Η εμφάνισή της τότε, χωρίς σουτιέν και με μαύρο εσώρουχο είχε συζητηθεί ιδιαίτερα, ενώ αποτέλεσε για καιρό «την απόλυτη τάση». Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ επέλεξε στη φωτογράφισή της όχι μόνο να φορέσει το εν λόγω κομμάτι, αλλά να αναβιώσει ολόκληρο το λουκ.

Στο ανοιξιάτικο τεύχος, η Λίλι Ρόουζ Ντεπ μίλησε για τον επερχόμενο ρόλο της στην πρωτότυπη σειρά «The Idol» του HBO, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης ο The Weeknd και την οποία δημιούργησε ο ιθύνων νους της Euphoria Σάμ Λέβινσον. Όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται για τον ρόλο, είπε: «Ονειρευόμουν ρόλους σαν αυτόν για πάντα. Απλά δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις σε μια ηθοποιό μεγαλύτερο δώρο από έναν τέτοιο ρόλο, ακτινοβολεί». Η Ντεπ επαίνεσε επίσης τον The Weeknd για τη δουλειά που έκανε μαζί της στη σειρά. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice