Ίαν ΜακΚέλεν, Φλόρενς Πιου και Λούκας Μπράβο σε fashion shows το 2023
Ίαν ΜακΚέλεν, Φλόρενς Πιου και Λούκας Μπράβο σε fashion shows το 2023
Celebrities

5 ηθοποιοί που συμμετείχαν σε fashion shows το 2023

Άφησαν για λίγο τα κινηματογραφικά πλατό και ανέβηκαν στις πασαρέλες

Οι ηθοποιοί Ίαν ΜακΚέλεν, Φλόρενς Πιου, Τζούλια Φοξ, Λούκας Μπράβο και Κλόε Σεβινί συμμετείχαν σε fashion shows μέσα στο 2023.

Το να ανεβαίνουν ηθοποιοί σε πασαρέλες είναι το κερασάκι στην τούρτα ενός εντυπωσιακού fashion show. Το έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν, θα το δούμε κατά κόρον και στο μέλλον. Δύο μόλις μήνες από το έμπα της νέας χρονιάς, 5 ηθοποιοί έκλεψαν το ψωμάκι των επαγγελματιών μοντέλων και ανέβηκαν στην πασαρέλα.

Ο Ίαν ΜακΚέλεν στο σόου του SS Daley
Ο Ίαν ΜακΚέλεν στο σόου του SS Daley / ©Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Ίαν ΜακΚέλεν
Η καριέρα του εκτείνεται σε έξι δεκαετίες, το θεατρόφιλο κοινό υποκλίνεται στις ερμηνείες του σε σαιξπηρικά δράματα, ο πολύς κόσμος τον έμαθε ως Γκάνταλφ στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών, οι συμπατριώτες του Άγγλοι τον θεωρούν βρετανικό πολιτιστικό σύμβολο και τον έχρισαν Σερ. Στα 73 του χρόνια, ο Ίαν ΜακΚέλεν είναι παιχνιδιάρης και δραστήριος σαν να διανύει τα πρώτα -άντα. Έδειξε ρούχα της συλλογής S.S. Daley κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, όπου διάβασε κι έναν μονόλογο. Αν και περπάτησε χαλαρά κι όχι στα στάνταρ του GNTM, από μένα είναι «ναι». 

Gandalf 🧙🏻‍♂️ Ian McKellen walking for ss.daley London fashion week #runway #londonfashionweek
Η Φλόρενς Πιου στο σόου του Harris Reed
Η Φλόρενς Πιου στο σόου του Harris Reed / ©Dave Benett/Getty Images for Harris Reed

Φλόρενς Πιου
Η Φλόρενς Πιου, ένα τσικ «Ελληνίδα» αφού στη σειρά Μικρός Τυμπανιστής απολάμβανε τη νύχτα στην Ακρόπολη κι έπινε κρασί Μπουτάρης, εξελίσσεται σε μεγάλη ιέρεια της μόδας, που κάνει σασιρμά δείχνοντας βυζάκια στα κόκκινα χαλιά. Στις 16 Φεβρουαρίου φόρεσε ρούχο του σχεδιαστή Harris Reed, ενώ, όπως και ο Ίαν ΜακΚέλεν, φρόντισε να υπενθυμίσει στο κοινό πως πάνω από όλα είναι ηθοποιός: άνοιξε το σόου ερμηνεύοντας έναν μονόλογο που έγραψε ο ίδιος ο σχεδιαστής. Ο Harris Reed είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Ονομάζει τη gender-fluid ραπτική του «ημι-υψηλή» και τη χαρακτηρίζει ως εξής: «ο ρομαντισμός γίνεται non-binary».  

Florence Pugh Harris Reed Fashion Show 2023 #florencepugh #london #england

Τζούλια Φοξ
Ηθοποιός της μιας ταινίας («Άκοπο Διαμάντι»), εικαστικός της μιας έκθεσης («R.I.P. Julia Fox») και πέτρα του ενός σκανδάλου (ερωτεύτηκε, έκανε σχέση και χώρισε τον Κάνιε Γουέστ μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα). Στη μόδα όμως φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Η Τζούλια Φοξ εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Ο Ισπανός σχεδιαστής Luis De Javier τη διάλεξε για να κλείσει το σόου του φορώντας ένα τζιν φόρεμα με κέρατα να φυτρώνουν από το στήθος της. 

Η Κλόε Σεβινί στο σόου της Proenza Schouler
Η Κλόε Σεβινί στο σόου της Proenza Schouler / ©Arturo Holmes/Getty Images for NYFW: The Shows

Κλόε Σεβινί
Μούσα του αντεργκράουντ, αλλά και αγαπημένη των σχεδιαστών. Ιδιαίτερο πρόσωπο, ιδιαίτερη κορμοστασιά. Η Κλόε Σεβινί περπάτησε για το αγαπημένο brand των Αμερικανών Proenza Schouler στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, και έκανε τα κινητά των παρευρισκόμενων να πάρουν φωτιά. 

Ο Λούκας Μπράβο στο σόου του LGN Louis-Gabriel Nouchi
Ο Λούκας Μπράβο στο σόου του LGN Louis-Gabriel Nouchi / ©Kristy Sparow/Getty Images

Lucas Bravo
Είναι ο Γκαμπριέλ, ο γάλλος σεφ που ερωτεύεται η Έμιλι στο Παρίσι. Λίγο κλισέ ερμηνευτής, άρα ο καταλληλότερος για το Emily in Paris. Πήρε μέρος στην Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας του Παρισιού, στο σόου του Louis-Gabriel Nouchi, με παλτό που θύμιζε Απόστολο Γκλέτσο στη θεατρική παράσταση «Άννα Καρένινα».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice