Kevin Winter/Getty Images for Deadline Hollywood
© Kevin Winter/Getty Images for Deadline Hollywood/Ideal Image
Celebrities

Kόρτνεϊ Κοξ: Έκανα τόσα μπότοξ που έχασα τον λογαριασμό

«Εγώ προσπάθησα να κυνηγήσω την χαμένη μου νεανικότητα για χρόνια» αναφέρει

62224-137655.jpg
Newsroom |

Kόρτνεϊ Κοξ: Έκανα τόσα μπότοξ που έχασα τον λογαριασμό

Η Κόρτνεϊ Κοξ η «Μόνικα Γκέλερ» από τα «Φιλαράκια», που από πολύ νωρίς άρχισε να επεμβαίνει στο πρόσωπό της -από την εποχή που ακόμα προβαλλόταν η σειρά-, έφτασε κάποια στιγμή από τις πλαστικές στο σημείο που έγινε αγνώριστη. Ακόμα και στον ίδιο της τον εαυτό, όπως λέει η ίδια σήμερα... 
 
Η 58χρονη ηθοποιός έχει βιώσει και η ίδια την τεράστια δυσκολία του να αποδεχτεί κανείς τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που αρχίζουν να εμφανίζονται στο πρόσωπό μας με το πέρασμα του χρόνου.

«Σίγουρα υπήρξαν για όλες μας στιγμές που διαπιστώσαμε μπροστά στον καθρέφτη πως αλλάζουμε και αρχίζουμε να φαινόμαστε μεγαλύτερες. Εγώ προσπάθησα να κυνηγήσω την χαμένη μου νεανικότητα για χρόνια, μέσα από μια λύση που φαινόταν τόσο εύκολη εκείνη την εποχή: Το μπότοξ. Κι όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε μια προσπάθεια να ανανεωθούμε και στην εμμονή με την τελειότητα. Τότε δεν το συνειδητοποιούσα κι ας φαινόμουν παραμορφωμένη από τις ενέσεις και όλα αυτά που έκανα στο πρόσωπό μου και δεν θα έκανα ποτέ ξανά», εξομολογείται η ίδια σε μια πρόσφατη συνέντευξη της. 

 Η σταρ από τα Φιλαράκια άργησε να καταλάβει ότι το είχε παρακάνει μέχρι που άνθρωποι του στενού της κύκλου άρχισαν να της εκφράζουν διακριτικά τις ανησυχίες τους. «Τότε κατάλαβα ότι κόντευα να τρελαθώ και πως έπρεπε σιγά-σιγά να σταματήσω τα ενέσιμα, που ΄σήμερα καταλαβαίνω πως έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό στην καριέρα μου στην υποκριτική», παραδέχεται η ηθοποιός.
 
Ωστόσο, η ίδια υπογραμμίζει πως ο κόσμος δύσκολα αποδέχεται τα σημάδια της γήρανσης και τις σακούλες κάτω από τα μάτια και πως η κριτική είναι τόσο έντονη. Πλέον όμως, η Κοξ αποδέχεται ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι 60, ακόμα κι αν η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως «Ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice