russelcrowe
Ράσελ Κρόου © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Celebrities

Εστιατόριο απαγόρευσε την είσοδο στον Ράσελ Κρόου που εμφανίστηκε με τα ρούχα του τένις

Στη συνέχεια όμως ζήτησε συγγνώμη μέσω Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ράσελ Κρόου: Του απαγορεύτηκε η είσοδος σε εστιατόριο λόγω ακατάλληλης ένδυσης

Ο Ράσελ Κρόου και η σύντροφός του, Μπρίτνεϊ Θέριοτ, δεν εξυπηρετήθηκαν σε ένα αυστραλιανό εστιατόριο επειδή δεν πληρούσαν τον ενδυματολογικό κώδικα.

Σύμφωνα με την «New York Post», το ζευγάρι έφτασε στο Mr. Miyagi, ένα ιαπωνικό εστιατόριο στη Μελβούρνη, φορώντας τα ρούχα με τα οποία είχαν παίξει τένις νωρίτερα εκείνη την ημέρα.

Ο Κρίστιαν Κλέιν, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, δήλωσε ότι αντιμετωπίζει όλους ισότιμα, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση. Πρόσθεσε ότι η πολιτική του ενδυματολογικού κώδικα του εστιατορίου δεν είναι παράλογη και ότι ο ίδιος δεν θα προσπαθούσε να πάει σε ένα πολυτελές εστιατόριο με σαγιονάρες και σορτς.

Το περιστατικό τράβηξε μεγάλη προσοχή και το εστιατόριο σατίρισε την κατάσταση, ενημερώνοντας την πολιτική του κώδικα ενδυμασίας στο Instagram με μια πινακίδα που έγραφε: «Ντύσου smart casual, εκτός αν είσαι ο Ράσελ Κρόου, τότε φόρα ό,τι να 'ναι».

Το εστιατόριο απευθύνθηκε ωστόσο στον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας συγγνώμη για την παρεξήγηση και καλωσορίζοντάς τον να τον επισκεφθεί ξανά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice