Lady Gaga
Lady Gaga / © EPA/NEIL HALL
Celebrities

Η κλέφτρα των σκυλιών της Lady Gaga απαιτεί τα εύρετρα επειδή... τα επέστρεψε

Της ζητά το μισό εκατομμύριο που είχε υποσχεθεί σε όποιον της τα έβρισκε

62224-137655.jpg
Newsroom |

Lady Gaga: Η κλέφτρα των σκυλιών της απαιτεί τα εύρετρα επειδή τα επέστρεψε - Της ζητά το μισό εκατομμύριο που είχε υποσχεθεί σε όποιον της τα έβρισκε

Μια γυναίκα που κατηγορήθηκε για την κλοπή των σκύλων της Lady Gaga μήνυσε την ποπ σταρ, ισχυριζόμενη ότι της αρνήθηκε την αμοιβή των 500.000 δολαρίων για την επιστροφή των σκύλων.

Η Τζένιφερ ΜακΜπράιντ είχε ήδη συλληφθεί και κατηγορηθεί για την κλοπή των γαλλικών μπουλντόγκ της Lady Gaga τον Φεβρουάριο του 2021. Ο περιπατητής σκύλων της Lady Gaga, Ράιαν Φίσερ, πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Δύο ημέρες μετά τη ληστεία του 2021, η ΜακΜπράιντ επέστρεψε τα σκυλιά της Lady Gaga, με την αστυνομία να σημειώνει ότι η ΜακΜπράιντ φαινόταν να είναι «αμέτοχη και να μην σχετίζεται με το περιστατικό».

Αλλά λίγο αργότερα, η γυναίκα κατηγορήθηκε για αποδοχή κλοπιμαίων και συνέργεια σε απόπειρα δολοφονίας.

Η ΜακΜπράιντ δεν αρνήθηκε την κατηγορία της αποδοχής κλοπιμαίων, ανέφερε το NBC News, και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε την Παρασκευή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, η ΜακΜπράιντ ισχυρίζεται τώρα ότι η Lady Gaga έσπασε τη συμφωνία που περιλάμβανε την αμοιβή των 500.000 δολαρίων, καθώς δεν την πλήρωσε για την επιστροφή των σκύλων.

Ο McBride ζητά επίσης αποζημίωση όχι μικρότερη από 1,5 εκατ. δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για τα νομικά έξοδα, την ψυχική οδύνη, τον πόνο και την ταλαιπωρία, ανέφερε η USA Today.

Τον Δεκέμβριο, ο Τζέιμς Χάουαρντ Τζάκσον, ένας από τους τρεις άνδρες που συμμετείχαν στη ληστεία, καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκισης, αφού ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο Τζάκσον πυροβόλησε τον Φίσερ με ένα ημιαυτόματο πιστόλι κατά τη διάρκεια της ληστείας, ενώ άλλοι έφυγαν με δύο από τα τρία σκυλιά της Lady Gaga.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice