Ναταλία Γερμανού, Σμαράγδα Καρύδη και Δανάη Μπάρκα
© Instagram Natalia Germanou/Smaragda Karydi/Danai Barka
Celebrities

10 Έλληνες διάσημοι με τα αγαπημένα τους κατοικίδια

Η Ρόξυ, ο Μεζές, και η Μπουκιά πρωταγωνιστούν στην ζωή της Δανάης Μπάρκα, ο Μίκι και η Νουνού στης Ναταλίας Γερμανού ενώ η Fuerte και ο Maui στου Kώστα Τσιμίκα

Διάσημοι Έλληνες με τα κατοικίδια τους: Aπό τη Σμαράγδα Καρύδη, στη Δανάη Μπάρκα.

Χνουδωτές μουσούδες που ακουμπούν κάπου πάνω τους και αισθάνονται την απόλυτη θαλπωρή και ευτυχία, γαβγίσματα που κατακλύζουν τα stories τους, τρυφερά φιλιά και αγκαλιές, γάτες που τρίβονται ή χαλαρώνουν παντού, γρατζουνιές και τρίχες είναι μόνο μερικά από όσα μοιράζονται οι Έλληνες celebrities παρέα με τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Τα περισσότερα ζωάκια ήταν αδεσποτάκια με την δική τους μοναδική ιστορία και τα έσωσαν ενώ άλλα πάλι ήρθαν στον δρόμο τους και από τότε μοιράζονται στιγμές σε πλατό και μη όπως η Δανάη Μπάρκα και η Ναταλία Γερμανού. Το σίγουρο είναι ότι οι 10 διάσημοι που διαλέξαμε γιορτάζουν την κάθε μέρα μαζί με το κατοικίδιο τους είτε με μια αγκαλιά είτε με μία λαχταριστή κονσέρβα.

1)Kώστας Τσιμίκας-Fuerte και Maui 

O Kώστας Τσιμίκας, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πέρα από το ποδόσφαιρο, έχει μεγάλη αγάπη στα σκυλιά και πιο συγκεκριμένα στα δύο κινεζικά σαρπέι του, την 6χρονη Fuerte και τον Maui, τα οποία έχουν γίνει μόνιμοι συγκάτοικοί του στο Λίβερπουλ. «Τα σκυλιά μάς έχουν δώσει τα πάντα. Είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της εμπιστοσύνης τους. Είναι δίχως αμφιβολία η καλύτερη συμφωνία που έχει κάνει ποτέ ο άνθρωπος» είχε γράψει στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής σε ανάρτησή του για τα προσφιλή του τετράποδα. Τα αποκαλεί Champ, Son και Daddy’s girl, κοιμάται μαζί τους ενώ έχει κάνει τατουάζ στο δεξί του χέρι τα σκυλιά και τα ονόματά τους. 

2)Ναταλία Γερμανού – Μίκι, Νουνού

Η αγάπη της για τα ζώα ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη λατρεία στα ζώα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σώσει κακοποιημένα και τραυματισμένα ζώα, είτε μόνη της, είτε σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις. Εξάλλου έχει ειδική ενότητα στην εκπομπή της με τίτλο Loveaway, στην οποία αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια εμφανίζονται στο πλατό με σκοπό να υιοθετηθούνΟ 15χρονος Μίκυ της Ναταλίας Γερμανού, είναι από τις πιο γνωστές σκυλο-μορφές της ελληνικής τηλεόρασης και της τον χάρισαν το 2007. Η Νουνού πάλι ήταν αδεσποτάκι στα Τρίκαλα, ζούσε στο δρόμο, έτρωγε από τα σκουπίδια. Η καλή της μοίρα όμως την έστειλε στο Α little Shelter και μόλις την είδε η Ναταλία την υιοθέτησε. Τα ζώα είναι αυτά που της έχουν μάθει τι είναι αλήθινή αγάπη "η επαφή με τα ζώα είναι η σπουδαιότερη μορφή δοτικότητας» συνηθίζει να λέει.

3)Δανάη Μπάρκα- Ρόξυ, Μεζέ, και Μπουκιά

Η Ρόξυ, η Μπουκιά και ο Μεζές ανήκουν σήμερα στην επίσημη οικογένεια της Δανάης Μπάρκα. Τη Ρόξυ την πήρε πριν 10 περίπου χρόνια. «Ήταν κουτάβι αλλά άρχισε να έρχεται στις πρόβες μου, να έρχεται στα καφέ και στις διακοπές και ξαφνικά έγινε το “Ροτβάιλερ –Μαλτέζ” που όλοι αγκάλιαζαν και έπαιζαν. Τρελαίνεται για παιδιά, την πειράζουν, της τραβάνε ουρά κι τα αυτιά κι εκείνη κάθεται ακίνητη και τα γλύφει. 

Πρόπερσι η Κατρίνα Τσάνταλη ανέβασε κάτι κουταβάκια που μου φώναξαν απ’ τη φωτογραφία “πάρε μας”, πήγα κρυφά και πήρα τον Μεζέ. Μέσα σε 1 μήνα η Ρόξυ κοιμόταν αγκαλιά του και κατέβασε ΓΑΛΑ για να πίνει ο Μεζές, πράγμα σπάνιο αλλά αληθινό. 

Η Μπουκιά είναι του Τίμου όπως όλοι ξέρουν. Η Δανάη βρισκόταν στο Περιστέρι όταν ο σεφ ήταν στο Αιγάλεω με το σκυλάκι που μόλις υιοθέτησε. Πήγε να την βρει, κάθισε στην αγκαλιά της δυο ώρες και έπειτα ζήτησε από τον Τίμο να την δανειστεί επειδή έλειπαν από το σπίτι τα δικά της σκυλιά. 

4) Μαρία Μπακοδήμου – Μικές

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι γνωστή dog lover και έχει έναν λευκό τεριέ, τον γεράκο πλέον Μικέ, που την συνόδευε συχνά στο τηλεπαιχνίδι «Power Of Love». Η ίδια χαλαρώνει παρέα με τον σκύλο της και δεν διστάζει να δημοσιεύει στιγμές χαλάρωσης στα social media. 

5)Σίσσυ Χρηστίδου–Τζίντζερ

«Επαγγελματίας χαϊδεύτρια με το που μπαίνει σπίτι», έτσι αποκαλεί η παρουσιάστρια την Ginger the Poodle. Ποζάρει παντού και πάντα, ζητάει χάδια και αγκαλιές, είναι Tiny Queen, η Sissy’s Therapist και η αχώριστη της φίλη που απέκτησε τον Φεβρουάριο του 2019. «Όσοι έχουμε σκυλάκια νιώθουμε τι σημαίνει να έχεις ένα τέτοιο πλάσμα να σε αγαπάει ανιδιοτελώς, να χαίρεται με το πιο απλό πράγμα και να σε κοιτάει στα μάτια, όπως κανείς δεν θα σε κοιτάξει» γράφει στο λογαριασμό της.

7) Τζένη Μελιτά-Μπιζού

H Τζένη και η Μπιζού είναι μαζί από το 2019. Το Yorkshire terrier που είναι πονήρω, ήρθε στην ζωή της παρουσιάστριας από την μητέρα του πρώην αγοριού της. Συγκεκριμένα, όταν γέννησε το δικό της σκυλάκι, της έδωσε ένα... που εξελίχθηκε σε σταρ. Το πρώτο βράδυ που την πήρε σπίτι της χωρούσε στην παλάμη του χεριού της και δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί την χάζευε. Το όνομα της προέκυψε από ψηφοφορία, την αποκαλεί επίσης Λιλίκα και Ζήκο. Το "μανεκέν" σήμερα δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή της χωρίς τη Μπιζού της. 

8) Αντίνοος Αλμπάνης-Blu

«Εσύ που πριν από έξι χρόνια με έμαθες πως να καθαρίζω λεκέδες στο σπίτι, εσύ που μου έδειξες πως να επικοινωνώ χωρίς να μιλάω, εσύ που είσαι το πιο αστείο κορίτσι στον κόσμο, εσύ που με διαβεβαίωσες πως έχεις το πιο όμορφο γκρι, εσύ που μου έγλειφες την καράφλα όταν πονούσα, εσύ που είσαι ο πιο φανταστικός συγκάτοικος εσύ...» είχε γράψει στο post του ο ηθοποιός το 2021 για το γαλλικό μπουλντόγκ του, την Blu. Η Blu είναι ίσως το πιο διάσημο σκυλί αφού είχε πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά Maestro. Αν και δεν ήθελε να τον συνοδεύει στις δουλειές, κάποιες σκέψεις που έκανε τον ώθησαν να αποδεχτεί την πρόταση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να παίξει στη σειρά. «Είπα ότι σε 20 χρόνια μπορεί αυτό το σκυλί να μην υπάρχει. Ας υπάρχει κάπου καταγεγραμμένο να το έχω να το βλέπω και να το θυμάμαι», ανέφερε στο λογαριασμό του

9)Σμαράγδα Καρύδη-Γιάννης

Ποιος δεν γνωρίζει τον Γιάννη(το όνομα το έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης), το πολύ κουλ γκόλντεν ριτρίβερ-influencer σκύλο της ηθοποιού. H πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2012 σε ηλικία 7 μηνών στο Πίσω στο Σπίτι, την τηλεοπτική σειρά του Mega. Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν από εκείνες που δεν ήθελε ποτέ σκυλί, είχε πάντα γάτες. Της τον έφερε όμως ο Θοδωρής όταν γέννησαν τα σκυλάκια μιας φίλης της Μαρίας Καβογιάννη. Ο Γιάννη διατηρεί άριστη σχέση φυσικά και με τον Φώτη, τον τυφλό και υπέροχο κατάμαυρο γάτο της ηθοποιού.

10) Μαρία Σολωμού - Μαύρα

Όταν το έσκασε η Μελίνα, το σκυλί της Κατερίνας Θεοχάρη, επέστρεψε με άλλα τρια αδέσποτα σκυλιά. Η Κατερίνα λέει στην Μαρία Σολωμού «το παιδί το μαύρο λέει το όνομά σου». Η Μαύρα Σολωμού που υιοθετήθηκε από την ηθοποιό είναι από τότε ήσυχη μέχρι να βαρεθεί. Δεν κάνει ζημιές, είναι το παρεάκι της Μαρίας, το κορίτσι της,το alter ego της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προτρέψει όσους δεν έχουν ζωάκι να υιοθετήσουν ένα, για να μάθουν να αγαπούν αλλιώς.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice