Η ηθοποιός Βανέσα Χάντζενς
© EPA/NINA PROMMER
Celebrities

Βανέσα Χάτζενς: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ στις Φιλιππίνες για τη ζωή της

«Αισθάνομαι ότι η δική μας ιστορία είναι τόσο οικεία σε τόσες πολλές γυναίκες»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Βανέσα Χάτζενς - Η ηθοποιός και το ντοκιμαντέρ στις Φιλιππίνες για τη ζωή της

Η Βανέσα Χάτζενς, ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη σειρά «High School Musical» της Disney, πρόκειται να γυρίσει ένα ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ στις Φιλιππίνες, τη χώρα γέννησης της μητέρας της.

Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ θα αρχίσουν στο Παλαουάν και στη Μανίλα αυτόν τον μήνα με σκηνοθέτη, παραγωγό και εκτελεστικό παραγωγό τον Πολ Σοριάνο.

Το ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το Variety, θα καταγράφει το πρώτο ταξίδι της Βανέσα Χάτζενς στις Φιλιππίνες, θα προβάλει τις σχέσεις της με τη μητέρα της, Τζίνα, που μετανάστευσε στις ΗΠΑ σε ηλικία 25 ετών, καθώς και την αδελφή της ηθοποιού, Στέλλα και την προσωπική της πορεία στη βιομηχανία του θεάματος.

Μαζί με τη Βανέσα Χάτζενς ταξιδεύουν στις Φιλιππίνες η μητέρα της, Τζίνα Γκουάνγκο και η αδελφή της, Στέλλα Χάτζενς.

«Αισθάνομαι ότι η δική μας ιστορία είναι τόσο οικεία σε τόσες πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο» είπε η Βανέσα Χάτζενς σε δήλωσή της για το ντοκιμαντέρ.

Και πρόσθεσε: «Όσα περισσότερα μπορούμε να μοιραστούμε, τόσο περισσότερο μπορούμε να εμψυχώσουμε η μία την άλλη».

«Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με τη Βανέσα για αυτό το κινηματογραφικό πρότζεκτ. Είναι ενθαρρυντικό να σημειωθεί ότι με όλα όσα έχει πετύχει στη ζωή της, θέλει να ανακαλύψει τις ρίζες της στις Φιλιππίνες και να αποτίσει φόρο τιμής στη χώρα της μητέρας της. Ας ελπίσουμε ότι αυτό ανοίγει πόρτες για πολλές ακόμη συνεργασίες που θα ακολουθήσουν» δήλωσε από τη μεριά του ο Πολ Σοριάνο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice