Ο Μπρους Γουίλις γιορτάζει τα 68α γενέθλιά του μετά τη διάγνωση άνοιας - Μηνύματα ευαισθητοποίησης για την ασθένεια από τη σύζυγό του και τη Ντέμι Μουρ.
Ο Μπρους Γουίλις γιόρτασε τα 68α του γενέθλια περιβαλλόμενος από τους δικούς του ανθρώπους © Instagram / screen shots
Celebrities

Ο Μπρους Γουίλις γιορτάζει τα 68α γενέθλιά του και σβήνει κεράκια μετά τη διάγνωση άνοιας

Η ανάρτηση της Ντέμι Μουρ και το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Μπρους Γουίλις γιορτάζει τα 68α γενέθλιά του μετά τη διάγνωση άνοιας - Μηνύματα ευαισθητοποίησης για την ασθένεια από τη σύζυγό του και τη Ντέμι Μουρ.

Ο Μπρους Γουίλις γιόρτασε τα 68α γενέθλιά του συντροφιά με τους δικούς του ανθρώπους την Κυριακή και η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα μήνυμα για τη φροντίδα ενός ατόμου που ζει με μετωποκροταφική άνοια.

«Ξεκίνησα την ημέρα με δάκρυα στα μάτια, όπως μπορείτε να δείτε από τα πρησμένα μου μάτια», έγραψε η Χέμινγκ.

Στην προσπάθειά της να ενημερώσει για το πώς αντιμετωπίζει η οικογένειά της τη διάγνωση της άνοιας, η Χέμινγκ επιθυμούσε να μοιραστεί αυτό που πιστεύει ότι «είναι σημαντικό, να δείτε όλες τις πλευρές της καθημερινότητας».

«Πάντα μου στέλνουν το εξής μήνυμα: “Είσαι τόσο δυνατή. Δεν γνωρίζω πώς το κάνεις”. Δεν μου έχει δοθεί η επιλογή, και ταυτόχρονα μεγαλώνω και δύο παιδιά», συμπλήρωσε αναφερόμενη στις δύο κόρες του ζεύγους, Μέιμπελ και Εβελιν.

Αργότερα πρόσθεσε ότι υπάρχουν στιγμές θλίψης και θρήνου κάθε μέρα και «ειλικρινά σήμερα, στα γενέθλια του Μπρους, είναι έντονες».

Σε άλλο βίντεο που δημοσίευσε αργότερα, έγραψε: «Είναι αληθινή αγάπη. Είναι πολύ αγαπητός. Και θα τον αγαπάω για πάντα. Χρόνια πολλά, γλυκέ μου. Η ευχή μου για τα γενέθλιά του είναι να συνεχίσετε να προσεύχεστε για εκείνον, επειδή είναι ευαίσθητη ψυχή. Σας ευχαριστώ που τον αγαπάτε και τον φροντίζετε».

Mε αφορμή τα γενέθλια του διάσημου ηθοποιού, αλλά και την κατάσταση της υγείας του, η οποία σταδιακά επιδεινώνεται, η οικογένεια του φρόντισε να γιορτάσει τα 68α του έτη με μια όμορφη συνάντηση. Στο βίντεο που πόσταρε η Ντέμι Μουρ, πρώην σύζυγός του, ο Μπρους Γουίλιες εμφανίζεται να τραγουδά παρέα με την οικογένεια του και να σβήνει κεράκια, σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

«Χρόνια πολλά ΒW», έγραψε η Ντέμι Μουρ στην ανάρτηση της. «Χαίρομαι που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπάμε και ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές. Τις νιώθουμε όλοι», συμπλήρωσε.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Τον Φεβρουάριο, η πρώην σύζυγος του Γουίλις, Ντέμι Μουρ, και τα τρία παιδιά τους Ρούμερ, Σκάουτ και Ταλούλα, ανακοίνωσαν ότι ο ηθοποιός διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, αφού το 2022 είχε διαγνωστεί με αφασία.

Η Χέμιγκ τόνισε ότι θα καταγράφει την καθημερινότητα ως ο άνθρωπος που φροντίζει τον ηθοποιό.

Συγκινημένη, ολοκλήρωσε το βίντεο λέγοντας ότι «το κάνω και για εσάς, επειδή γνωρίζω πόσο πολύ αγαπάτε τον σύζυγό μου».

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice