Halle Berry
© EPA/ CAROLINE BREHMAN
Celebrities

Η Χάλι Μπέρι ποζάρει ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη

Το μήνυμα της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Χάλι Μπέρι: Ποζάρει ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη

Η Χάλι Μπέρι δεν δίστασε να βγει από τα ρούχα της και να φωτογραφηθεί ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της. Απευθύνοντας μήνυμα στους ακολούθους της σημειώσε ότι νιώθει «αγάπη για τον εαυτό της» στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στo Instagram αλλά και στο Twitter.

Η Mπέρι ξεκίνησε την καριέρα της στα καλλιστεία τη δεκαετία του 1980, κερδίζοντας τον τίτλο της Miss Teen All American το 1985 και αυτόν της Miss Ohio USA το 1986. Επίσης το 1986, ήταν η πρώτη επιλαχούσα για τον τίτλο της Miss USA. Το 1989,  μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει μια καριέρα στην υποκριτική και το 1991 ήρθε ο πρώτος της ρόλος στην ταινία «Jungle Fever». Ο πρώτος σημαντικός ρόλος ήρθε το 1992, στην ταινία «Boomerang», μαζί με τον Έντι Μέρφι. Το 2000, η Μπέρι απέκτησε έναν άλλο σημαντικό κινηματογραφικό ρόλο, αυτή τη φορά στην ταινία της Marvel, «X-Men». Έγραψε ιστορία στη σκηνή με το μπικίνι της στην ταινία James Bond to 2002 με τον Πιρς Μπρόσναν «Die Another Day» το 2002.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα της, αλλά και στο ότι κατάφερε να τον συγχωρέσει. Σε μία ανάρτησή της στο Instagram, πριν από μερικά χρόνια, στη γιορτή του πατέρα είχε γράψει: στο πώς ο εθισμός του στον αλκοολισμό «μάς έκλεψε τη σχέση που έπρεπε να έχουμε», ενώ συμπλήρωνε ότι της έλειπε και ότι ήταν «γεμάτη αγάπη» γι' αυτόν.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice