Η Μέγκαν Μαρκλ θα τιμηθεί με το βραβείο Gracie για το podcast «Archetypes» - Ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη οικοδέσποινα κατά τη διάρκεια των 12 επεισοδίων.
Η Μέγκαν Μαρκλ θα τιμηθεί με το βραβείο Gracie για το podcast «Archetypes», που έκανε το ντεμπούτο του το περασμένο έτος © EPA/Charles McQuillan
Celebrities

Κορυφαία παρουσιάστρια podcast ανακηρύχθηκε η Μέγκαν Μαρκλ

Η δούκισσα του Σάσεξ κατακτά και τα βραβεία μετά την κορυφή των charts του Spotify

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μέγκαν Μαρκλ θα τιμηθεί με το βραβείο Gracie για το podcast «Archetypes» - Ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη οικοδέσποινα κατά τη διάρκεια των 12 επεισοδίων.

Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, θα τιμηθεί με το βραβείο Gracie για το podcast «Archetypes», που έκανε το ντεμπούτο του το περασμένο έτος.

Τα βραβεία Gracie απονέμονται από το «Alliance of Women in Media Foundation», ένα φιλανθρωπικό οργανισμό που υποστηρίζει το ρόλο των γυναικών στα  μέσα ενημέρωσης. Η Μέγκαν Μαρκλ ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη οικοδέσποινα κατά τη διάρκεια των 12 επεισοδίων του podcast.

«Ευχαριστώ το Ίδρυμα «Alliance for Women in Media Foundation» για αυτή τη σημαντική τιμή. Πρόκειται για μια επιτυχία που την μοιράζομαι με την ομάδα που βρίσκεται πίσω από το «Archetypes» - όπου οι περισσότερες είναι γυναίκες - και με τους εμπνευσμένους καλεσμένους που με συνόδευαν κάθε εβδομάδα», είπε η δούκισσα σε δήλωσή της στον ιστότοπο του Ιδρύματος Archewell.

Η 48η τελετή απονομής των βραβείων Gracie θα γίνει στις 23 Μαΐου στο Μπέβερλι Γουιλσάιρ του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με το People, θα τιμηθούν μεταξύ άλλων η ηθοποιός Αμάντα Σάιφριντ για τον ρόλο της στην μίνι σειρά «The Dropout» και η Φέιθ Χιλ για τη σειρά «1883».

Η δούκισσα κυκλοφόρησε το podcast της στην πλατφόρμα του Spotify το περασμένο καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να διορθώσει τις αφηγήσεις και να αποκαλύψει την προέλευση των πιο διαδεδομένων στερεοτύπων κατά των γυναικών.

Μέχρι στιγμής, έχει κυκλοφορήσει 12 επεισόδια. Οι υψηλού προφίλ καλεσμένοι της περιλαμβάνουν τη μακροχρόνια φίλη της Μέγκαν, σταρ του τένις Σερένα Γουίλιαμς, το είδωλο της ποπ Μαράια Κάρεϊ, την κληρονόμο και DJ Πάρις Χίλτον και την κωμική ηθοποιό Μίντι Κέιλινγκ.

(Με πληροφορίες του Harper’s Bazaar)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice