Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Χάρι Στάιλς: Τα ’χουν ή μας δουλεύουν;
© EPA/NINA PROMMER, EPA/CAROLINE BREHMAN
Celebrities

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Χάρι Στάιλς: Τα ’χουν ή μας δουλεύουν;

Όχι ότι καιγόμαστε να μάθουμε, αλλά κουβέντα να γίνεται

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Χάρι Στάιλς: Το φιλί, η υποτιθέμενη σχέση και ένα βίντεο που δείχνει τον Στάιλς με μια πρώην του γίνονται αφορμή για εικασίες.

«Μόλις άρχισα να βγαίνω με κάποιον που νομίζω ότι μου αρέσει, οπότε αυτό είναι διαφορετικό», είπε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στο podcast «Going Mental With Eileen Kelly». Ήταν 9 Μαρτίου 2023. Δύο εβδομάδες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου, όταν εμείς μετά την παρέλαση την είχαμε πέσει στον μπακαλιάρο και τη σκορδαλιά, οι παπαράτσι τη συνέλαβαν να φιλιέται με τον Χάρι Στάιλς στο Τόκιο. 

Οι φαν έτρεξαν να ξανακούσουν το podcast και τα λεγόμενα της Έμιλι και άρχισαν να τα αναλύουν λέξη λέξη. Και κάπως σιγουρεύτηκαν πως ο Στάιλς είναι ο «ανεξάρτητος και με δική του γεμάτη ζωή» άνδρας, αυτός είναι ο «σπουδαίος τύπος» που της αρέσει και με τον οποίο ζει κάτι το «διαφορετικό». Επίσης, εστιάζοντας στα πρόσωπα, τα στόματα και τις γλώσσες, σκέφτηκαν πως ο Χάρι φιλάει απαίσια και η Έμιλι σαλιάρικα. Και πως κανείς τους δεν είχε φάει σκορδαλιά, αφού κανείς τους μετά το φιλί δε λυποθύμησε. Μετά το σούσουρο, κανείς δεν επιβεβαίωσε ούτε αρνήθηκε τις φήμες.

Λίγες ώρες αργότερα η ερωτική ζωή του ποπ σταρ βγήκε και πάλι στο μεϊντάνι των social media. Και πάλι στο Τόκιο, που κρίνοντας από τα καμώματα του τραγουδιστή γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα, ο Στάιλς εθεάθη να βολτάρει με μια πρώην του, τη μοντέλα Κίκο Μιζουχάρα. Ενδεχομένως δεν θα τους παρεξηγούσε κανείς, αν η ώρα δεν ήταν τόσο περασμένη. 5 τα χαράματα εντοπίστηκαν να χαριεντίζονται στην περιοχή Καμπουκίκο Σιντζούκου (ή κάπως έτσι τέλος πάντων), μια γειτονιά όπου βρίσκονται πολλά κλαμπ.

Το ρεπορτάζ λέει πως η Μιζουχάρα έκανε πάρτι για να γιορτάσει τη συνεργασία της με τον Μαρκ Τζέικομπς, πάρτι στο οποίο κάλεσε και τον Χάρι Στάιλς. Λογικό. Βρέθηκε ο πρώην της στο Τόκιο και θα τον άφηνε ακάλεστο; Όλοι δεν φωνάζουμε τους πρώην μας στα πάρτι μας; (ΟΧΙ) Προφανώς τα παιδιά θυμήθηκαν τα παλιά, γέλασαν, πέρασαν καλά, ίσως ήπιαν και λίγο παραπάνω και έφυγαν μαζί από το κλαμπ για να τους χτυπήσει ο αέρας. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, τα πλάνα δε δείχνουν ρομάντζο, αλλά οικειότητα και αγνή φιλία. Άσε που ο Χάρι φοράει φτερά αγγέλου στην πλάτη. Τώρα όμως θα πρέπει να πείσει και την Έμιλι Ραταϊκόφσκι ότι είναι ένας άγγελος. 

Ραταϊκόφσκι και Στάιλς δε γνωρίστηκαν χθες. Όταν ο Χάρι τα είχε με την Ολίβια Γουάιλντ, σχέση που κράτησε δύο χρόνια, το ζευγάρι καλούσε στα σουαρέ και τις εξόδους του και την Έμιλι. Το καυτό φιλί επομένως ξάφνιασε τους κοινούς γνωστούς, ενώ κάποιος από αυτούς ισχυρίστηκε στο Page Six ότι η Έμιλι ικέτευσε την Γουάιλντ για συγχώρεση. 

Κάποιες πηγές λένε ότι το πρώην μέλος των One Direction έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα, αλλά η Ραταϊκόφσκι δεν ψάχνει κάτι σοβαρό. Θέλει, λέει, να απολαύσει την ελευθερία της μετά τον διαζύγιο, γεγονός που αποδεικνύεται από την υπερδραστήρια ερωτική της ζωή: το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες για σχέσεις με τον Πιτ Ντέιβιντσον, τον Μπραντ Πιτ και τον Ερίκ Αντρέ. Τι τρέχει εδώ; Είναι ο Χάρι ο επόμενος της Έμιλι, που θα τον γλεντήσει και μετά θα τον πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα; Και μήπως ο ερωτοχτυπημένος Στάιλς διέρρευσε το βίντεο με τη Μιζουχάρα για να την πικάρει; Κάνουν οι διάσημοι τέτοια; 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice