Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
© EPA/PETER FOLEY
Celebrities

«Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έκανε ποτέ» - Γιατί η Κέιτ Μίντλετον ένιωσε άβολα σε περίπατο με Χάρι & Μέγκαν

Νέες αποκαλύψεις στο βιβλίο «Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Κέιτ Μίντλετον: Το δύσκολο παρασκήνιο του περιπάτου με τον Χάρι και τη Μέγκαν - Νέες αποκαλύψεις στο βιβλίο «Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed»

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα Μέγκαν συναντήθηκαν μετά από καιρό με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ σε βασιλικό περίπατο έξω από τις πύλες του Κάστρου του Ουίνδσορ μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου το γεγονός θεωρήθηκε ως σύντομη επίδειξη βασιλικής ενότητας σε μια δύσκολη στιγμή. Σύμφωνα με νέο βιβλίο, ωστόσο, το όλο θέμα ήταν μια απάτη που ήταν άβολη για όλους τους εμπλεκόμενους, ιδιαίτερα για την Κέιτ Μίντλετον. 

Στο βιβλίο του «Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed», όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο συγγραφέας, Ρόμπερτ Τζόμπσον γράφει ότι «πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια» του είπαν ότι η επίδειξη ενότητας ήταν μια "ψευδαίσθηση".

«Η Κάθριν Μίντλετον παραδέχτηκε αργότερα σε μέλος της βασιλικής οικογένειας ότι ήταν αρνητικά τα αισθήματα μεταξύ των δύο ζευγαριών και ότι η κοινή βόλτα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε να κάνει ποτέ» γράφει ο Τζόμπσον.

Το βιβλίο αποκαλύπτει τον πόλεμο που διεξάγεται από τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ ενάντια στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ανιχνεύει πώς ξεκίνησε και τις συνεχιζόμενες συνέπειες.

Μεταξύ άλλων αποκαλύψεων, ο Τζόμπσον υποστηρίζει ότι ο τότε πρίγκιπας Κάρολος απογοητεύτηκε όταν ο Χάρι εξέδωσε δήλωση επιβεβαιώνοντας τη σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ στο πλαίσιο περιοδείας του στον Κόλπο το 2016. Έκανε μάλιστα αναφορά σε «κακούς τρόπους» του Χάρι με τους οποίους έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Τζόμπσον γράφει επίσης ότι η βασίλισσα «είχε κουραστέι» από τα συνεχή παράπονα του Χάρι και της Μέγκαν και περιέγραψε τη συμπεριφορά τους ως «αρκετά τρελή». Ένιωθε επίσης ότι ο Χάρι είχε «αναλωθεί τόσο πολύ» με τη σύζυγό του που «θόλωσε την κρίση του».

Επιπλέον, ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι το σημείο καμπής ήταν η συνέντευξη-βόμβα των Σάσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο του 2021, η οποία οδήγησε τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ να πιστέψουν ότι ο Χάρι ήταν απρόβλεπτος και δεν μπορούσε πλέον να αντιμετωπίζεται ως αξιόπιστο μέλος της οικογένειας.

Μια άλλη αποκάλυψη στο βιβλίο του Τζόμπσον, αναφέρει η «Mirror», αφορά τη λεγόμενη «Σύνοδο του Σάντρινγχαμ» τον Ιανουάριο του 2020, οικογενειακή συνάντηση, στην οποία προήδρευσε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ για να καταγράψει τους όρους της αποχώρησης του Χάρι και της Μέγκαν μετά την ανακοίνωσή τους ότι παραιτούνται από τους ρόλους τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το βιβλίο «Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed» θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice