Η Σκάρλετ Γιοχάνσον
Η Σκάρλετ Γιοχάνσον © EPA/NEIL HALL
Celebrities

Ποιο είναι το θεμελιώδες μυστικό μιας σχέσης; Η Σκάρλετ Γιοχάνσον έχει την απάντηση

Τι είπε για τον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ποιο είναι το θεμελιώδες μυστικό μιας σχέσης; Η Σκάρλετ Γιοχάνσον έχει την απάντηση - Τι είπε για τον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς

Η Σκάρλετ Γιοχάνσον μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον πρώην σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς, ενώ πλέον ξέρει τι ακριβώς θέλει σε μία σχέση.

Εμφανιζόμενη στο podcast της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Goop αναφέρθηκε για το τι έχει αποκομίσει ύστερα από τρεις γάμους.

«Έχεις παντρευτεί δύο φορές;» ρώτησε η Πάλτροου, καθώς ξεκίνησε τη συζήτηση, με την καλεσμένη της να απαντάει: «Τρεις φορές».

«Α, σωστά, γιατί ξέχασα ότι ήσουν παντρεμένη με τον Ράιαν Ρέινολντς!» πρόσθεσε η Πάλτροου.

«Ναι. Δεν ήμασταν παντρεμένοι για πολύ καιρό», γέλασε η Τζοχάνσον κι πρόσθεσε: «Είναι καλός τύπος».

Γιοχάνσον και Ρέινολντς παντρεύτηκαν το 2008 και χώρισαν το 2011. Ο Ρέινολντς παντρεύτηκε αργότερα την Μπλέικ Λάιβλι το 2012 και οι δυο τους έχουν τέσσερα παιδιά.

Από τότε η Γιοχάνσον παντρεύτηκε τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ το 2014 με τον οποίο χώρισε το 2017, ενώ από 2020 είναι παντρεμένη με τον Κόλιν Τζοστ.

Ρωτώντας τη Γιοχάνσον για το τι έχει μάθει από τις προηγούμενες σχέσεις της, η ηθοποιός απάντησε: «Είναι αστείο. Γνώριζα τον Κόλιν για πολύ καιρό, αλλά μόνο μέσα από τη δουλειά... Δεν θα ήμουν ποτέ έτοιμη για μια σχέση όπως αυτή που έχω με τον Κόλιν σε προηγούμενα στάδια της ζωής μου, επειδή δεν ένιωθα άνετα να βάζω όρια και δεν ήξερα τι ήθελα ή τι χρειαζόμουν από κάποιον άλλο».

Η Γιοχάνσον, η οποία αποκάλεσε τον επί δύο χρόνια σύζυγό της «συμπονετικό», συνέχισε λέγοντας ότι τα πράγματα άλλαξαν για εκείνη όταν συνειδητοποίησε τα «θεμελιώδη χαρακτηριστικά» που ήθελε στο άτομο με το οποίο θα προχωρούσε σε μία σχέση.

«Νομίζω ότι ένα από τα πράγματα που συνειδητοποίησα είναι ότι υπάρχουν ορισμένα θεμελιώδη πράγματα στη δική σου προσωπικότητα που χρειάζομαι εγώ, ούτως ή άλλως, και που έπρεπε να μοιραστώ με το άλλο άτομο» είπε.

Και πρόσθεσε ότι η κατανόηση των θεμελιωδών πραγμάτων που χρειάζεται ένα άτομο από τον σύντροφό του είναι απαραίτητη για να διαρκέσει μία σχέση. «Νομίζω ότι η αναγνώριση αυτών των πραγμάτων άλλαξε το παιχνίδι για μένα» είπε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice