Ράιαν Γκόσλινγκ - Μάργκο Ρόμπι: Κοινή εμφάνιση με ντύσιμο «Barbie» στο CinemaCon - Ζωντάνεψαν τους χαρακτήρες της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν.
Ράιαν Γκόσλινγκ και Μάργκο Ρόμπι έφεραν στη σκηνή τους χαρακτήρες που ερμηνεύουν στο «Barbie» © You Tube / screen shot
Celebrities

Ράιαν Γκόσλινγκ και Μάργκο Ρόμπι τίμησαν το Barbiecore ντυμένοι στα ροζ

Ζωντάνεψαν τους χαρακτήρες του «Barbie» στο CinemaCon

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ράιαν Γκόσλινγκ - Μάργκο Ρόμπι: Κοινή εμφάνιση με ντύσιμο «Barbie» στο CinemaCon - Ζωντάνεψαν τους χαρακτήρες της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Μάργκο Ρόμπι ενσάρκωσαν επί σκηνής τους αντίστοιχους χαρακτήρες τους Ken και Barbie από την πολυαναμενόμενη νέα ταινία, ενώ παρακολουθούσαν το CinemaCon 2023.

Ο 42χρονος Γκόσλινγκ έδωσε μια γεύση από την πλαστική κούκλα που απεικονίζει στην οθόνη, ενώ πόζαρε σε στιλ Barbiecore για φωτογραφίες την Τρίτη 25 Απριλίου, στην κινηματογραφική εκδήλωση του Λας Βέγκας.

Φορούσε ένα βαθύ ροζ μπουφάν, το οποίο συνδύασε με ένα πουκάμισο που έγραφε «From Director Greta Gerwig», με την εμβληματική γραμματοσειρά Barbie.

Ο σταρ του «Notebook» ολοκλήρωσε την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί με ένα καφέ τζιν, ξεφτισμένη δερμάτινη ζώνη και παπούτσια σουέντ. Τα ξανθά μαλλιά του ήταν στιλιζαρισμένα έτσι ώστε να δείχνουν δασύτριχα. Ο Γκόσλινγκ είχε επίσης μαυρισμένο δέρμα, που παρέπεμπε στην κούκλα Malibu Ken.

Η Ρόμπι, η οποία υποδύεται τον ομώνυμο χαρακτήρα της ταινίας, έμοιαζε με Μπάρμπι σε φυσικό μέγεθος καθώς εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τον Γκόσλινγκ την Τρίτη. Η 32χρονη Αυστραλιανή σταρ επέλεξε ένα σετ δύο κομματιών σε λευκό και ροζ, καθώς ανέβηκε στη σκηνή για να μιλήσει με τους θαυμαστές της.

Η ηθοποιός χτενίστηκε με τον χαρακτηριστικό διακριτικό κυματισμό των μαλλιών της Barbie και ολοκλήρωσε το εμπνευσμένο από την κούκλα σύνολο με peep-toe ροζ γόβες.

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης, η Ρόμπι και ο Γκόσλινγκ μίλησαν στο κοινό για την κυκλοφορία της ταινίας «Barbie» τον Ιούλιο.

Ο σταρ του Suicide Squad χαρακτήρισε τη δουλειά στο πλατό της ταινίας ως «ένεση ντοπαμίνης» λόγω όλης της ενέργειας και των χρωμάτων νέον που γέμιζαν τις τοποθεσίες των γυρισμάτων.

Barbie - Official Teaser Trailer (2023) Margot Robbie, Ryan Gosling, Simu Liu, Issa Rae

«[Είναι μια] τεράστια και συναρπαστική ευκαιρία — και σπάνια», είπε η Ρόμπι μιλώντας στο Variety για τον ρόλο της ως διάσημη κούκλα. «Όλοι γνωρίζουν τη Barbie, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στη μεγάλη οθόνη».

(Με πληροφορίες του Us)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice