Διαζύγιο για τη Demet Özdemir έπειτα από μόλις 7 μήνες γάμου

Οι φήμες για τον Can Yaman

Newsroom |

Demet Özdemir: H ηθοποιός πήρε διαζύγιο από τον τραγουδιστή Oğuzhan Koç, με τον τουρκικό Τύπο να οργιάζει για την αίτια του χωρισμού

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση του διαζυγίου της ηθοποιού Demet Özdemir, γνωστής και στο ελληνικό κοινό από τη σειρά «Πρωινό Πουλί», από τον τραγουδιστή Oğuzhan Koç.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόλις τον περασμένο Αύγουστο, αλλά ο γάμος τους φαίνεται πως είχε άδοξο τέλος.

Αν και η πλευρά της Özdemir έκανε λόγο για ένα διαζύγιο σε πλαίσιο «σεβασμού και αγάπης», το CNN Turk γράφει ότι το ζευγάρι τσακώθηκε άσχημα και η ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους.

Άλλα τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αιτία για τα «σύννεφα» στον γάμο των δύο σταρ ήταν ότι η Demet απάτησε τον Oğuzhan και εκείνος τη χτύπησε, αφού το ανακάλυψε.

Η ηθοποιός, πάντως, διέψευσε τις φήμες αυτές δηλώνοντας σε δημοσιογράφους: «Ολα αυτά περί απιστίας και ξύλου δεν ισχύουν. Δεν υπάρχει μίσος ή οργή ανάμεσά μας. Δεν εκπλήσσομαι με όλα αυτά που γράφονται, το περίμενα, ωστόσο τίποτε δεν είναι αλήθεια. Αποφασίσαμε απλώς να λήξουμε τον γάμο μας σε κλίμα σεβασμού».

Πάντως, στη δημοσιότητα έχουν έρθει κάποιοι από τους όρους του χωρισμού. Ένας από αυτούς είναι ότι το ζευγάρι θα σβήσει τις κοινές του φωτογραφίες από το Instagram μόνο αφότου ολοκληρωθεί το διαζύγιό τους.

Σημειώνεται ότι η Demet Özdemir είχε ένα φλογερό ειδύλλιο με τον Can Yaman, όσο οι δύο τους συμπρωταγωνιστούσαν στο «Πρωινό Πουλί». Και αυτό το ειδύλλιο είχε άδοξο τέλος, ωστόσο σε προηγούμενη κρίση που είχε περάσει η σχέση της Demet με τον Oğuzhan (προτού παντρευτούν) τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης είχαν αποδώσει στην ηθοποιό επανασύνδεση με τον συμπρωταγωνιστή της.