Ρόμπι Γουίλιαμς
© EPA/DAN HIMBRECHTS
Celebrities

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Προτιμώ να φάω ένα μανταρίνι από το να κάνω σεξ»

Τα χάπια τεστοστερόνης και η κατάθλιψη

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Προτιμώ να φάω ένα μανταρίνι από το να κάνω σεξ» - Τα χάπια τεστοστερόνης και η κατάθλιψη

Στην αποκάλυψη πως δεν κάνει σχεδόν ποτέ σεξ με τη γυναίκα του προχώρησε ο Ρόμπι Γουίλιαμς. Εκείνος και η σύζυγός του, Άιντα Φιλντ, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψαν πως δεν έχουν πια ερωτική ζωή.

Ειδικότερα, ο Γουίλιαμς απέδωσε την έλλειψη λίμπιντο στο γεγονός ότι σταμάτησε να παίρνει χάπια τεστοστερόνης γιατί επιδείνωσαν την κατάθλιψή του.

«Το σεξ κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου ήταν "απίστευτο", αλλά λόγω των προβλημάτων εθισμού, έπρεπε να σταματήσω να τα παίρνω» είπε ο Γουίλιαμς στη «Sun».

«Όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει σεξ μετά το γάμο. Έτσι είναι τα πράγματα. Έπαιρνα τεστοστερόνη για ένα διάστημα, αλλά, επειδή είμαι εθισμένος, αυτό έπρεπε να σταματήσει. Έκανα αυτούς τους τετράγωνους ώμους και άρχισα να μοιάζω με πορτιέρη. Δεν ήταν καλή η εμφάνισή μου», πρόσθεσε.

Τόνισε όμως πως του λείπει η ερωτική επαφή με τη γυναίκα του, αναφέροντας πως παλαιότερα δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλο.

«Αλλά το σεξ που κάναμε όταν έπαιρνα τεστοστερόνη ήταν απίστευτο, γινόταν όλη την ώρα. Ήμασταν αχόρταγοι. Δείχνει όμως πόσο πολύ γουστάραμε ο ένας τον άλλον, γιατί όταν έπαιρνα τα χάπια, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα χέρια μας ο ένας από τον άλλον» είπε ο Γουίλιαμς.

«Μου λείπει αυτό. Ήταν μια ωραία περίοδος. Μερικές φορές τώρα, όμως, η Άιντα θα γυρίσει σε μένα στον καναπέ και θα μου πει, "πρέπει να κάνουμε σεξ", και εγώ κάθομαι εκεί και τρώω ένα μανταρίνι και απλά ανασηκώνω τους ώμους. Οπότε, ξέρεις, μερικές φορές προσπαθούμε», σημείωσε.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του σημείωσε πως «η οικειότητα είναι η σημαντική, ουσιαστική πλευρά της αγάπης. Εγώ και ο Ρομπ είμαστε στην ίδια σελίδα. Είμαστε ευτυχισμένοι».

«Μπορεί να μην σκίζει ο ένας τα ρούχα του άλλου κάθε βράδυ, εξακολουθούν να είναι "πάντα αγκαλιά και να φιλιούνται" και ότι κρατιούνται από το χέρι και αγκαλιάζονται ενώ βλέπουν τηλεόραση», κατέληξε ο Γουίλιαμς.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice