Η Charli XCX θα πρωταγωνιστήσει σε νέα εκδοχή της καλτ ταινίας τρόμου «Faces Of Death» - Πρώτη κινηματογραφική απόπειρα για την αγγλίδα ποπ σταρ.
Η Charli XCX εξασφάλισε τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο © Charli XCX/Instagram
Celebrities

Σε ταινία τρόμου θα πρωταγωνιστήσει η Charli XCX

Ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στο ριμέικ του «Faces Of Death»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Charli XCX θα πρωταγωνιστήσει σε νέα εκδοχή της καλτ ταινίας τρόμου «Faces Of Death» - Πρώτη κινηματογραφική απόπειρα για την αγγλίδα ποπ σταρ.

Η Charli XCX εξασφάλισε τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο στην επερχόμενη νέα εκδοχή της καλτ ταινίας τρόμου της δεκαετίας του 1970, «Faces Of Death».

Η Αγγλίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα κάνει την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στο ριμέικ της ταινίας του 1978, που θα σκηνοθετήσει για τη Legendary Pictures, ο Ντάνιελ Γκολντχάμπερ.

Η παραγωγή της ταινίας «Faces Of Death» έχει αρχίσει στη Νέα Ορλεάνη, με την Μπάρμπι Φερέιρα Ντακρ Μοντγκόμερι σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Charli XCX δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Σε ανακοίνωση, ο Γκολντχάμπερ και η Ίσα Μαζέι, η οποία έχει γράψει μαζί του το σενάριο της ταινίας διευκρίνισαν: «Το "Faces Of Death" ήταν μια από τις πρώτες βιντεοκασέτες που έγιναν ευρέως γνωστές και είμαστε τόσο τυχεροί που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως σημείο εκκίνησης για αυτήν την εξερεύνηση των κύκλων βίας και τον τρόπο, με τον οποίο διαιωνίζονται στο διαδίκτυο».

To στοιχείο στο οποίο αναφέρονται οι Γκολντχάμπερ και Μαζέι είναι η ταινία παρουσιάζεται σαν ντοκιμαντέρ (ψευδοντοκιμαντέρ) που καταγράφει μερικούς από τους πιο φρικιαστικούς θανάτους της εποχής. Ενώ πολλά από τα πλάνα ήταν ψεύτικα, μερικά από αυτά ήταν πραγματικά αληθινά και αυτό οδήγησε στο να γίνει τόσο αμφιλεγόμενη σε σημείο να απαγορευθεί η προβολή της σε κάποιες χώρες.

Ωστόσο συνέχισε να διανέμεται, να προβάλλεται και να συζητιέται κρυφά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μύθος γύρω από αυτή μεταξύ των σινεφίλ. Τα επόμενα χρόνια, χάρη στο βίντεο, τα DVD και σήμερα χάρη στο διαδίκτυο κατάφερε να αποκτήσει νέους θαυμαστές.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice